• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Είναι ευχαριστημένοι στην Honda
Αν και ο Dovizioso ήθελε κάτι περισσότερο
Νέα 06/06/2011 - 14:55

O Casey Stoner πήρε στην 26η νίκη του στην Καταλονία, στην κατηγορία των MotoGP, εμπρός σε 81,638 θεατές. Ο Αυστραλός αναβάτης της Honda ήλεγχε τον αγώνα και δεν απειλήθηκε από κανέναν μέχρι το τέλος.

 

Ο Stoner δήλωσε έπειτα από τον αγώνα:

«Έκανα μια καλή εκκίνηση αλλά όχι τόσο όσο ο Jorge. Τον προσπέρασα και διατήρησα ένα σταθερό ρυθμό για να δω εάν είναι σε θέση να με ακολουθήσει. Ευτυχώς, μπόρεσα και δημιούργησα μια διαφορά, χωρίς να πιέζω πολύ την μοτοσυκλέτα και χωρίς να αισθάνομαι πίεση (από τον Lorenzo).

Ήμουν χαρούμενος, η μοτοσυκλέτα ήταν εκπληκτική και τότε άρχισε να βρέχει. Προς το τέλος υπήρχε πολύ νερό στην πίστα ώστε να επηρεάζει την οδήγησή της και να την κάνει να γλιστρά. Είχα τον νου μου να βλέπω τι έκαναν οι υπόλοιποι και εάν με πλησίαζαν τότε θα πίεζα περισσότερο.

Andrea Dovizioso
Andrea Dovizioso

Τα κατάφερα και θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου για τη δουλειά που έκανε όλο το Σαββατοκύριακο. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και στο Silverstone και ελπίζω να επιστρέψει ο Dani. Του εύχομαι καλή ανάρρωση.»

 

Ο Andrea Dovizioso τερμάτισε τέταρτος και επεσήμανε σχετικά:

«Η βροχή άρχισε να πέφτει 12 γύρους πριν το τέλος και αυτό δυσκόλεψε τα δεδομένα του αγώνα. Δεν έκανα καλή εκκίνηση και αυτό περιέπλεξε τα πράγματα για εμένα. Στους πρώτους γύρους, με γεμάτο ρεζερβουάρ, το εμπρός μέρος της μοτοσυκλέτας δεν ήταν πολύ σταθερό καθώς είχα σκληρό ελαστικό. Οι Lorenzo, Spies και Rossi είχαν μαλακό και τα πήγαιναν καλύτερα.

Δεν είμαι χαρούμενος με την 4η θέση, παρότι βελτιωθήκαμε σε σχέση με το Le Mans. Κινήθηκα γρήγορα στον αγώνα και εάν είχα κάνει καλή εκκίνηση, θα πάλευα για μια θέση στο βάθρο. Λυπάμαι που δυσαρέστησα την ομάδα μου η οποία δούλεψε σκληρά όλο το Σαββατοκύριακο. Ελπίζω να τα πάω καλύτερα στο Silverstone, σε μια πίστα που μου αρέσει πολύ.»

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: «Έκανα ό,τι μπορούσα»

« Προηγούμενο άρθρο

Eγκαίνια νέου καταστήματος «Triumph Athens Central»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα