• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: «Έκανα ό,τι μπορούσα»
O Spies ήταν πιο χαρούμενος από τον Ισπανό
Νέα 06/06/2011 - 15:53

Ο Jorge Lorenzo τερμάτισε δεύτερος στο Montmelo και ανέβηκε για τέταρτη φορά στο βάθρο, στους πέντε αγώνες που έχουν γίνει ως τώρα. Ο Ισπανός αναβάτης εκκίνησε πολύ καλά και τέθηκε επικεφαλής αλλά δεν άντεξε στην πίεση του Casey Stoner.

 

O Lorenzo πήρε τους 20 βαθμούς της δεύτερης θέσης και παραμένει πρώτος στην βαθμολογία με 98 βαθμούς. Έπειτα από το Grand Prix δήλωσε:

«Χαίρομαι με το αποτέλεσμα, έκανα ό,τι μπορούσα! Πέρασα τον Stoner στην εκκίνηση όμως γνώριζα ότι θα με προσπερνούσε. Προσπάθησα να κρατηθώ κοντά του όσο περισσότερο γινόταν. Προς το τέλος του αγώνα άρχισε να βρέχει και ήταν δύσκολο να διατηρήσω την αυτοσυγκέντρωσή μου. Ακόμα προηγούμαστε στην βαθμολογία και θα δούμε τι θα συμβεί στο Silverstone.»

 

Ο Ben Spies, τερμάτισε τρίτος και χάρηκε με την επίδοσή του. Όπως είπε:

«Πίεζα συνεχώς και προσπαθούσα να φτάσω τον Jorge, όχι απαραίτητα για να τον προσπεράσω, αλλά και να κρατήσω πίσω μου τον Andrea (Dovizioso). Η μοτοσυκλέτα ήταν καλή και αισθανόμουν πολύ καλά πάνω της και ότι ήμουν σε θέση να φέρω ένα καλό αποτέλεσμα.

Έπειτα από μερικούς γύρους στην πίστα συνειδητοποίησα ότι μπορούσα να ανέβω στο βάθρο και πίεσα όσο γινόταν. Κάναμε καλή επιλογή ελαστικών και θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου για την καλή δουλειά που έκανε. Τα λέμε στο Silverstone!»

Ben Spies
Ben Spies

Επόμενο άρθρο »

To MotoGP στην Βραζιλία;

« Προηγούμενο άρθρο

Είναι ευχαριστημένοι στην Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα