• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Eγκαίνια νέου καταστήματος «Triumph Athens Central»
Σήμερα στις 18:30
Νέα 06/06/2011 - 11:23

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Oι άνθρωποι της «Triumph Athens Central» σάς προσκαλούμε σήμερα στις 18:30 στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Αγγλικής φίρμας στην Αθήνα, Μιχαλακοπούλου 77, για να γνωρίσετε από κοντά την υψηλή ποιότητα και την κορυφαία αισθητική των νέων μοντέλων μοτοσυκλετών και αξεσουάρ.

 

Στο χώρο μας μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ αναβάτη, αλλά και μοτοσυκλέτας βρίσκοντας ό,τι σας ταιριάζει. Κράνη των γνωστών εταιρειών Schuberth, KBC και HELD σε μοναδικά χρώματα και σχεδίαση, αξεσουάρ αναβάτη με την υπογραφή της Triumph όπως μπουφάν, μπλούζες, παντελόνια αλλά και είδη δώρων, αξεσουάρ για τη μοτοσυκλέτα σας όπως tank bank, βαλίτσες, ζελατίνες και πολλά άλλα.

 

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε ακόμα και είδη δώρων για την αγαπημένη ή στον αγαπημένο σας, ακόμα για έναν φίλο. Δεν έχετε παρά να μας επισκεφτείτε στην οδό Μιχαλακοπούλου 77.

 

Βεβαίως, φροντίσαμε για όλους τους πελάτες μας, οι οποίοι έχουν αποκτήσει την αγαπημένη τους μοτοσυκλέτα από την «Triumph Athens Central», αλλά και για αυτούς που ψάχνουν ένα συνεργείο με έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό και τεχνογνωσία όχι μόνο στις μοτοσυκλέτες Triumph, να επισκέπτονται το τεχνικό τμήμα της «Triumph Athens Central», το οποίο βρίσκεται απέναντι ακριβώς από κατάστημα μας, επί της οδού Μιχαλακοπούλου 92.

 

Για περισσότερα, δείτε παρακάτω.

Επόμενο άρθρο »

Είναι ευχαριστημένοι στην Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Οι κυρίες στην Καταλονία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα