• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2, ΕΔ3: O Luthi στην πρώτη θέση
O Takahashi ήταν 6ος
Νέα 30/04/2011 - 14:58

Ο Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2) ήταν ο ταχύτερος αναβάτης της Μoto2 στις τρίτες Ελεύθερες Δοκιμές, στο Εστορίλ. Ο χρόνος του (1:43.168) ήταν μόλις κατά 0.048 δευτερόλεπτα ταχύτερος από αυτόν του Kenan Sofuoglu (Technomag-CIP), ο οποίος αν και προηγούταν για αρκετό διάστημα, βρέθηκε τελικώς στη δεύτερη θέση.

Η επίδοση αυτή χαροποίησε τον Luthi που θέλει ένα καλό αποτέλεσμα στην Πορτογαλία για να δείξει ότι έχει τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει.

 

Στην τρίτη θέση, και με διαφορά 0.201 δευτερόλεπτα από τον πρώτο, ήταν ο Marc Marguez (Team CatalunyaCaixa Repsol). Τέταρτος ήταν ο Michele Pirro (Gresini Racing) και πέμπτος ο Simone Corsi (Ioda Racing Project), ο οποίος στον περσινό Πορτογαλικό αγώνα έδωσε μάχη για την 14η θέση.

 

Στην έκτη θέση βρέθηκε ο Yuki Takahashi (Gresini Racing), ο οποίος χτες κυριάρχησε και στις δύο Ελεύθερες Δοκιμές, αλλά η πίστα ήταν στεγνή και όχι βρεγμένη όπως σήμερα. Ο χρόνος του Ιάπωνα ήταν κατά 0.591 πιο αργός από αυτόν του Luthi.

 

Έβδομος ήταν ο Dominique Aegerter, ο ομόσταυλος του Sofuoglu, ενώ στην όγδοη θέση βρέθηκε ο Bradley Smith (Tech 3) ο οποίος είχε μια πτώση προς το τέλος της διαδικασίας, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί ή να χάσει την θέση του. Πίσω του, ένατος, ήταν ο Scott Redding (MarcVDS Racing), που πέρσι είχε κάνει τον ταχύτερο στον αγώνα όταν μετείχε στα στα 125cc, και στη δέκατη θέση βρέθηκε ο Ratthapark Wilairot (Thai Honda Singha-SAG).

 

Να σημειώσουμε ότι οι πρώτοι 12 αναβάτες είχαν διαφορά 0.909 δευτερόλεπτα μεταξύ τους ενώ η αντίστοιχη διαφορά μεταξύ των πρώτων 27 οδηγών ήταν μικρότερη από δύο δευτερόλεπτα (συγκεκριμένα, 1.794 δευτερόλεπτα).

Τέλος, πτώσεις είχαν οι Mike di Meglio (Tech 3), Alex de Angelis (JiR Moto2), Julian Simon (Mapfre Aspar) και Pol Espargarο (HP Tuenti Speed Up).

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα από τις τρίτες Ελεύθερες Δοκιμές της Moto2.

Επόμενο άρθρο »

Estoril Live: Jorge o «βασιλιάς» του Estoril

« Προηγούμενο άρθρο

Estoril Live: O Capirossi 1ος σε ημι-στεγνές συνθήκες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα