• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Estoril Live: O Capirossi 1ος σε ημι-στεγνές συνθήκες
3 Ducati στις 4 πρώτες θέσεις
Νέα 30/04/2011 - 13:56

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Ο Loris Capirossi (Pramac Ducati) δέχθηκε το θερμό χειροκρότημα της ομάδας του (στην φωτ.2 PAolo Campignioti & Ingrit Capirossi), καθώς στο τέλος των Ελεύθερων Δοκιμών 3, με τρεις συνεχόμενους γρήγορους γύρους κατέβαζε συνέχεια το χρόνο και πήρε την πρώτη θέση σε μια επίσημη κατάταξη, εδώ και αρκετό καιρό. Με 1:44.515 είναι 8’’ δευτερόλεπτα πάνω από το ρεκόρ πίστας, με τα μαλακότερα από τα σλικ της Bridgestone, όμως μέχρι τότε με τα βρόχινα λάστιχα ο ταχύτερος χρόνος ήταν στο 1:47.6 από τον Stoner, που δεν φόρεσε καθόλου σλικ, ούτε στο τελευταίο δεκάλεπτο που η πίστα ήταν αρκετά στεγνή.

Πάντως υπήρχε ένα μεγάλο διάστημα του 45λεπτου που κανένας δεν έμπαινε στην πίστα, αφού τα βρόχινα καταστρεφόταν σε 5-6 γύρους (βλέπε φωτ.4) και η πίστα δεν ήταν αρκετά στεγνή για σλικ. Κρίμα να μην έχουν ενδιάμεσα λάστιχα, γιατί αν και το απόγευμα οι συνθήκες είναι ίδιες, τότε όλοι θα έχουν μόνο 3 σετ βρόχινων για δοκιμές και αγώνα, γεγονός που θα περιορίσει και άλλο τις Κατατακτήριες, που μπορεί να εξελιχθούν σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα.

Paolo Campignioti - Ingrit Capirossi
Paolo Campignioti - Ingrit Capirossi

 

Ο Jorge Lorenzo μας είπε χθες το απόγευμα:

«Εμείς οι «Σπαρτιάτες» είμαστε έτοιμοι για κάθε περίπτωση για τη μάχη, στεγνό ή βρεγμένο» και σήμερα με τον 2ο χρόνο που πέτυχε έδειξε ότι η αισιοδοξία του για μια καλή μάχη στον αυριανό αγώνα, έχει γερές βάσεις.

Πίσω του ο Nicky Hayden είναι η πρώτη εργοστασιακή Ducati, με τον Valentino Rossi στην 4η θέση, αλλά σχεδόν 2’’ δευτερόλεπτα από την κορυφή.

Nicky Hayden
Nicky Hayden

Ο Casey Stoner με τα βρόχινα λάστιχα στην Honda του ακολουθεί, στην 5η θέση πρώτος από μια στρατιά Honda: Dovizioso, Pedrosa, Elias, Simoncelli είναι στις θέσεις 6-9 και τη δεκάδα κλείνει ο Randy De Puniet.

 

Κάντε κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας, για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Βρόχινο λάστιχο στο ημι-στεγνό, μετά από 3 γύρους
Βρόχινο λάστιχο στο ημι-στεγνό, μετά από 3 γύρους

Επόμενο άρθρο »

Moto2, ΕΔ3: O Luthi στην πρώτη θέση

« Προηγούμενο άρθρο

125cc, ΕΔ3: Και πάλι Terol

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα