• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Ο Takahashi επικεφαλής στις πρώτες ελεύθερες
Μια πρωτιά με ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο
Νέα 29/04/2011 - 15:50

Ο Yuki Takahashi (Gresini Racing Moto2) ήταν ταχύτερος όλων στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας. Ο Ιάπωνας, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έχασε τον αδερφό του σε τροχαίο δυστύχημα, ήταν πρώτος με διαφορά 0.011 δευτερόλεπτα από τον Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2) που ήταν δεύτερος.

Έτσι ο Takahashi έδειξε ότι έχει τα ψυχικά αποθέματα να «ξεπεράσει» τον χαμό του αδερφού του, για την περίσταση, και βρέθηκε στην πρώτη θέση προς το τέλος της διαδικασίας.

 

Πάντως, για μία ακόμα φορά ο ανταγωνισμός ήταν εντονότατος, καθώς τους πρώτους 32 αναβάτες τους χωρίζουν λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα διαφορά!

 

Τρίτος ήταν ο Marc Marquez (CatalunyaCaixa Repsol) ο οποίος είχε δύο πτώσεις κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Πίσω του ήταν ο Scott Redding (Marc VDS Racing) ο οποίος προηγείτο στη μεγαλύτερη διάρκεια των πρώτων ελεύθερων δοκιμών, αλλά εκτοπίστηκε από εκεί προς το τέλος.

Πέμπτος ήταν ο Michele Pirro (Gresini Racing Moto2), ο οποίος συνεχίζει τα καλά αποτελέσματα στην πρώτη του χρονιά στην κατηγορία, και έκτος o Mika Kallio, o ομόσταυλος του Redding.

 

Σε ό,τι αφορά τις πτώσεις, οι Kev Coghlan (Team Aeroport de Castellο), Steven Odendaal (MS Racing) ο οποίος συμμετέχει ως έκτακτος οδηγός, Max Neukirchner (MZ Racing) και Valentin Debise (Speed Up) είχαν την «άτυχη στιγμή» τους, χωρίς όμως να τραυματιστούν.


Παρακάτω μπορείτε να δειτε τα αποτελέσματα από τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της Moto2.

 

Επόμενο άρθρο »

125cc, ΕΔ2: Πάλι πρώτος ο Terol

« Προηγούμενο άρθρο

Estoril Live: O «Super Sic» 1ος για 1η φορά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα