• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
125cc, ΕΔ2: Πάλι πρώτος ο Terol
Μείωσε κι άλλο τον χρόνο του
Νέα 29/04/2011 - 17:06

«Μια απ’ τα ίδια», θα λέγαμε, και στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας των 125cc που ολοκληρώθηκαν στο Εστορίλ. Ο Nicolas Terol (Bankia Aspar Team) ήταν και πάλι ταχύτερος όλων και, μάλιστα, το μεσημέρι σημείωσε κατά περίπου 1,4 δευτερόλεπτα πιο γρήγορο χρόνο συγκριτικά με το πρωί (1:46.690 έναντι 1:47.746).

Οι καιρικές συνθήκες ήταν πιο ζεστές σε σχέση με ό,τι ίσχυε νωρίτερα και αυτό βοήθησε τους αναβάτες.

 

Δεύτερος ήταν ο Sandro Cortese (Intact-Racing Team) με διαφορά 0.708 δευτερόλεπτα, η οποία είναι σημαντική και επιβεβαιώνει την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Terol.

Πίσω από τον Cortese (που το 2009 είχε τερματίσει 2ος στον Πορτογαλικό αγώνα), ήταν ο Γάλλος Johann Zarco (Avant AirAsia Ajo) ενώ τέταρτος ήταν ο Hector Faubel, ο δεύτερος αναβάτης της Bankia Aspar Team, ο οποίος είχε κερδίσει το 2007 το συγκεκριμένο Grand Prix στην κατηγορία των 125cc.

 

Στην πέμπτη και την έκτη θέση βρέθηκαν οι Miguel Oliveira και Alberto Moncayo, οι δύο αναβάτες της ομάδας Andalucia Banca Civica. Στην έβδομη και όγδοη θέση, αντίστοιχα, ήταν οι Jonas Folger και Danny Kent, ομόσταυλοι στην ομάδα Red Bull Ajo Motorsport. Την δεκάδα «έκλεισαν» οι Luis Salom (RW Racing GP) και Adrian Martin, o τρίτος αναβάτης της ομάδας Bankia Aspar.

 

Να σημειώσουμε ότι ο Efren Vazquez (Avant AirAsia Ajo) είχε μια έξοδο στα χαλίκια στην αρχή της διαδικασίας των δεύτερων δοκιμών αλλά κατάφερε να πάει στα πιτς και συνεχίσει. Επίσης ο Kevin Hanus (Team Hanusch), ο οποίος μετέχει ως έκτακτος οδηγός, είχε πτώση και χτύπησε στο αριστερό χέρι του. 

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα από τις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας των 125cc.

Επόμενο άρθρο »

Estoril Live: Super Sic και πάλι, παρά την πτώση

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Ο Takahashi επικεφαλής στις πρώτες ελεύθερες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα