• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
125cc: Ο Terol ταχύτερος στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές
Έδειξε ότι και πάλι είναι δυνατός
Νέα 29/04/2011 - 13:19

Ο Nicolas Terol (Bankia Aspar Team) ήταν επικεφαλής των πρώτων ελεύθερων δοκιμών της κατηγορίας 125cc στο Εστορίλ. Ο χρόνος του Ισπανού (1:47.746) ήταν ταχύτερος κατά 1.058 δευτερόλεπτα από αυτόν του Johann Zarco (Ajo Motorsport) ο οποίος ήταν στη δεύτερη θέση.

 

Τρίτος ήταν ο Hector Faubel, ο ομόσταυλος του Terol, ο οποίος όμως ήταν κατά 1.163 δευτερόλεπτα πίσω από αυτόν. Στην τέταρτη θέση ήταν ο Sandro Cortese (Intact-Racing Team Germany), που προς το παρόν είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στα 125cc, και πίσω του βρέθηκε ο Efren Vázquez (Ajo Motorsport), που τερμάτισε 5ος στη Χερέθ.

 

Στην έκτη θέση των πρώτων ελεύθερων δοκιμών ήταν ο Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport) και στην έβδομη βρέθηκε ο Alberto Moncayo (Team Andalucía Banca Cívica), ο οποίος όμως ήταν 2.251 δευτερόλεπτα πίσω από τον Terol.

 

Όγδοος ήταν ο Miguel Oliveira (Team Andalucía Banca Cívica), ο Πορτογάλος αναβάτης που μετέχει για πρώτη φορά στην κατηγορία και ο οποίος τρέχει μπροστά στους συμπατριώτες του. Τη δεκάδα «έκλεισε» ο Luis Salom (RW Racing GP) με διαφορά 2.739 δευτερόλεπτα από τον πρώτο.

 

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελεσματα από τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές στα 125cc.

 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Estoril Live: O «Super Sic» 1ος για 1η φορά

« Προηγούμενο άρθρο

Τροποποιήσεις στην Honda του Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα