• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Estoril Live: Οι πρώτες δηλώσεις στην πίστα των «fantastic 4»
Οι 4 καλύτεροι οδηγοί του κόσμου και ο Bautista βρέθηκαν στην επίσημη συνέντευξη
Νέα 29/04/2011 - 01:24

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Η Πορτογαλία μας υποδέχτηκε σήμερα με λαμπρό ήλιο, ζέστη και ούτε ίχνος βροχής, ανατρέποντας τις προβλέψεις των μετεωρολόγων. Στην καθιερωμένη επίσημη συνέντευξη πριν από τον αγώνα, βρέθηκαν οι Rossi, Lorenzo, Stoner, Pedrosa – οι αποκαλούμενοι «fantastic 4» - και ο Alvaro Bautista που επιστρέφει αύριο (σήμερα) στην πίστα μετά το σπάσιμο του μηρού του στο Κατάρ. Οι περισσότεροι περίμεναν δηλώσεις των Casey Stoner και Valentino Rossi, όσον αφορά στο συμβάν στην Jerez, αλλά και οι δύο έδειξαν ότι είναι συγκεντρωμένοι στο τι θα γίνει στην Πορτογαλία.

 

Ο Stoner είπε:

«Έκανα πολύ προπόνηση και δουλειά στο διάλλειμα αυτό. Ήμουν πάντα γρήγορος εδώ, τα τελευταία χρόνια δεν έκανα το καλύτερό μου, αλλά γενικά ήμασταν ανταγωνιστικοί και φέτος με την Honda θα πρέπει να είναι ευκολότερο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να πάρουμε βαθμούς και να βάλουμε το Πρωτάθλημά μας σε τροχιά».

 

Από τη μεριά του ο Rossi δήλωσε:

«Κάναμε πολύ δουλειά στην μοτοσυκλέτα και προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε κάποιους τομείς, αλλά πιστεύω ότι για αυτό το Σαββατοκύριακο η μοτοσυκλέτα θα μείνει λίγο – πολύ ίδια, εκτός από κάτι στα ηλεκτρονικά, που θα βελτιώσουν το χαρακτήρα του κινητήρα. Το τεστ της Δευτέρας θα είναι πολύ σημαντικό».

 

Πολλοί θεωρούν φαβορί τον νικητή των τελευταίων τριών χρόνων εδώ, τον Jorge Lorenzo, όμως ο ίδιος κρατά μικρό καλάθι:

«Είναι μια πίστα που αγαπώ, αλλά φέτος είναι διαφορετικά και στη θεωρεία είναι μια δύσκολη χρονιά για μας. Μπορεί να προηγούμαστε το Πρωτάθλημα αλλά τα δεδομένα είναι διαφορετικά και είναι ένας διαφορετικός χρόνος. Πιστεύω ότι η μοτοσυκλέτα χρειάζεται να βελτιωθεί πολύ και ειδικά φέτος, αλλά δεν έχουμε μια κακή μοτοσυκλέτα, μπορούμε να δίνουμε τη μάχη για το βάθρο και νομίζω ότι αυτό χρειαζόμαστε για να μαχόμαστε για το Πρωτάθλημα. Θα ήθελα να δώσω τη μάχη για όσες νίκες είχα πέρυσι, αλλά ίσως να είναι δύσκολο, έτσι ο στόχος είναι να είμαι όσο κοντά γίνεται στην πρώτη θέση».

 

Ο Dani Pedrosa όπως ήταν φυσικό ανησυχεί για το πώς θα αντιδράσει ο ώμος του:

«Η εγχείρηση ήταν επιτυχής και τώρα πρέπει να δούμε πόσο μπορώ να βελτιωθώ εδώ. Είναι ακόμη λίγο επώδυνο και σκληρό σε αίσθηση, αλλά ελπίζω να μπορώ να το δοκιμάσω εδώ, να έχω καλή αίσθηση και να δω αν μπορώ να βελτιωθώ».

 

Ο Álvaro Bautista επίσης ανησυχεί για το τραύμα του:

«Οδήγησα μια supermotard χθες και δεν αισθανόμουν πολύ πόνο, αλλά η μοτοσυκλέτα του MotoGP είναι πολύ διαφορετική και θα δούμε τι θα συμβεί. Μετά τις πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές θα πάρω την απόφασή μου για το αν θα συνεχίσω. Είναι πολύ σημαντικό, γιατί δεν είναι μόνο το τραύμα, αλλά πρέπει επίσης να ξαναβρώ την αίσθηση της μοτοσυκλέτας».

 

 

Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε το τι θα γίνει, μέσως μετά τις πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές και θα σας ενημερώσουμε αμέσως για το τι από όλα αυτά βγαίνει αληθινό, όπως και για την εξέλιξη του καιρού. 

 

Επόμενο άρθρο »

Τροποποιήσεις στην Honda του Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Θέλουν να βρέχει στην Pramac Racing

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα