• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θέλουν να βρέχει στην Pramac Racing
Θεωρούν ότι έτσι έχουν περισσότερες πιθανότητες διάκρισης
Νέα 29/04/2011 - 16:53

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Fabiano Sterlacchini, Τεχνικός Διευθυντής της Ducati Pramac Racing, η επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας είναι να βρέχει όλο το τριήμερο του αγώνα στην Πορτογαλία.

Θεωρούν ότι σε βρεγμένη πίστα θα έχουν περισσότερες πιθανότητες διάκρισης, τόσο στις δοκιμές όσο και στον αγώνα.

 

Συγκεκριμένα, ο Sterlacchini τόνισε:

«Η βροχή θα “ανακατέψει την τράπουλα”. Νομίζω ότι οι μοτοσυκλέτες μας τα καταφέρνουν καλύτερα σε βρεγμένη πίστα παρά σε στεγνή».

 

Σε ό,τι αφορά τους αναβάτες της ομάδας, τόσο ο Loris Capirossi όσο και ο Randy de Puniet έχουν αναρρώσει από τις επεμβάσεις στις οποίες υπεβλήθησαν.

Ο Capirossi δήλωσε σχετικά:

«Μου αρέσει η πίστα του Εστορίλ, αν και ποτέ δεν έχω καταφέρει κάτι καλό σε αυτή. Την τελευταία εβδομάδα προπονήθηκα εντατικά, δύο φορές την ημέρα, και είμαι στο 90% της φυσικής μου κατάστασης.

Το να οδηγήσω σε βρεγμένη πίστα δεν θα είναι εύκολο όμως, παραδόξως, η μοτοσυκλέτα είναι πιο ανταγωνιστική όταν βρέχει. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα πάμε καλά και ότι θα ξεχάσουμε τι έγινε στους πρώτους δύο αγώνες της χρονιάς».

 

Με τη σειρά του, ο de Puniet είπε:

«Έχω μεγάλη επιθυμία για τον αγώνα. Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και ελπίζω να είναι έτοιμη και η μοτοσυκλέτα. Γνωρίζω ότι η Ducati μπορεί να μας δώσει μεγάλη ικανοποίηση αν λειτουργήσει σωστά. Αυτό που μένει είναι να το αποδείξουμε. Σε ό,τι αφορά τον καιρό δεν με ενδιαφέρει εάν βρέχει ή όχι».

Επόμενο άρθρο »

Estoril Live: Οι πρώτες δηλώσεις στην πίστα των «fantastic 4»

« Προηγούμενο άρθρο

Σημαντική διάκριση για την BMW S1000RR

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα