• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κατατακτήριες 125cc: O Cortese στην pole position
Στον τελευταίο γύρο έκανε τον ταχύτερο χρόνο
Νέα 02/04/2011 - 17:22

Ο Sandro Cortese (Intact-Racing Team Germany) είναι αυτός που θα ξεκινήσει αύριο από την πρώτη θέση της σχάρας εκκίνησης στην πίστα της Χερέθ, στα 125 cc. Ο Γερμανός αναβάτης πήρε την τρίτη pole position της ως τώρα καριέρας του κυριολεκτικά στο τέλος, όπου σημείωσε τον ταχύτερο γύρο, και άφησε δεύτερο τον Nico Terol (Bankia Aspar Team) με διαφορά 0.209 δευτερόλεπτα.

Ο Terol ήλεγχε συνεχώς τους αντιπάλους του σε όλη τη διαδικασία των κατατακτήριων και «απαντούσε» στην πίστα όποτε κάποιος του έπαιρνε την πρώτη θέση. Όμως ο Cortese, με Γερμανική μεθοδικότητα θα λέγαμε, έκανε στο τέλος την κίνησή του και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ισπανό αναβάτη.

 

Στην τρίτη θέση της εκκίνησης θα βρεθεί ο Hector Faubel, ο ομόσταυλος του Terol, ο οποίος ήταν 0.570 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο. Ο Faubel, που είχε πτώση πέρσι στη Χερέθ, θέλει να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα φέτος.

Τέταρτος θα είναι ο Efren Vasquez (Avant-AirAsia-Ajo), ο οποίος αύριο θα εκκινήσει για 50η φορά στην κατηγορία, πέμπτος ο ομόστυλός του Johann Zarco και στην έκτη θέση ο Luis Salom (RW Racing GP), o οποίος ήταν 1.392 δευτερόλεπτα πίσω από τον Cortese.

 

Τέλος, ο 16χρονος Miguel Oliveira (Team Andalucia Banca Civica) θα εκκινήσει από την 8η θέση. Θυμίζουμε ότι ο Oliveira είχε κερδίσει το Ισπανικό Πρωτάθλημα πέρσι στην ίδια πίστα.

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την κατάταξη από τις κατατακτήριες δοκιμές στα 125cc.

Επόμενο άρθρο »

Κατατακτήριες Moto2: Και πάλι πρώτος ο Bradl

« Προηγούμενο άρθρο

Κατατακτήριες ΜotoGP: «Άνεμος» ο Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα