• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κατατακτήριες Moto2: Και πάλι πρώτος ο Bradl
Δεν άφησε κανέναν να τον αμφισβητήσει
Νέα 02/04/2011 - 17:51

O Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) έκανε τον ταχύτερο χρόνο και πήρε τη δεύτερη pole position της χρονιάς στη Moto2. Έτσι αύριο θα προσπαθήσει να κερδίσει και να επαναλάβει το «σενάριο» όπως και στο Κατάρ.

Από τη δεύτερη θέση θα εκκινήσει ο Yuki Takahashi (Gresini Racing), ο οποίος ήταν 0,282 δευτερόλεπτα πίσω του και από την 3η θέση ο Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2).

 

Τον τέταρτο χρόνο έκανε ο Marc Márquez (Team CatalunyaCaixa Repsol) ο οποίος είχε μια πτώση προς το τέλος της διαδικασίας η οποία δεν του επέτρεψε να προσπαθήσει για κάτι καλύτερο εμπρός στους συμπατριώτες του. Πάντως, στον αγώνα θα προσπαθήσει να τερματίσει και να πάρει βαθμούς, κάτι πουν έκανε στο Κατάρ εξαιτίας πτώσης.

Πέμπτος θα εκκινήσει ο Bradley Smith (Tech 3) και έκτος ο Alex de Angelis (JiR Moto2).

 

Σε ό,τι αφορά τον Scott Redding (Marc VDS Racing), μια πτώση που είχε στην αρχή των κατατακτήριων δοκιμών δεν του επέτρεψε να προσπαθήσει πολύ καθώς έχασε αρκετό χρόνο μέχρι να επιδιορθώσουν οι μηχανικοί του τη μοτοσυκλέτα. Έτσι, στα δέκα λεπτά που μετείχε της διαδικασίας δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 13η θέση.

 

Πτώσεις είχαν επίσης ο Axel Pons (Pons Racing), ο οποίος κατάφερε να συνεχίσει, και οι Valentin Debise (Speed Up), Alex Baldolini (Forward Racing) και Randy Krummenacher (GP Team Switzerland Kiefer Racing), ο οποίοι πάντως δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν την προσπάθειά του.

 

Για μία ακόμα φορά, ενδεικτικό του έντονου ανταγωνισμού που επικρατεί στην κατηγορία είναι το γεγονός ότι η διαφορά των πρώτων εννέα αναβατών είναι 0,981 δευτερόλεπτα, ενώ αυτή του 26ου από τον πρώτο 1,986 δευτερόλεπτα.

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα από τις κατατακτήριες δοκιμές στη Moto2.

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Στιγμές από τις δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Κατατακτήριες 125cc: O Cortese στην pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα