• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez, Moto2, ΕΔ3: Επανήλθε ο Bradl
Σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο
Νέα 02/04/2011 - 13:50

Ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο και των τριών ελεύθερων δοκιμών (1:42.906) και έδειξε ότι δεν είναι τυχαία στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ως τώρα. O χρόνος του Bradl ήταν κατά περίπου δύο δέκατα του δευτερολέπτου ταχύτερος από αυτόν που σημείωσε χτες ο Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2).

 

Στη δεύτερη θέση, και με διαφορά 0.404 δευτερόλεπτα, ήταν ο Marc Marquez (Team Catalunya Caixa Repsol), ο οποίος βρέθηκε εκεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή με την προσπάθεια που κατέβαλε, ενώ τρίτος ήταν ο Luthi, με διαφορά 0.415 δευτερόλεπτα από τον Bradl.

 

Tέταρτος ήταν ο Yuki Takahashi (Gresini Racing), ο οποίος θυμίζουμε ότι χτες είχε κάνει τον ταχύτερο χρόνο στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές. Ο Ιάπωνας είχε τερματίσει τέταρτος στον περσινό αγώνα στη Χερέθ. Στην πέμπτη θέση ήταν ο Julian Simon (Mapfre Aspar) και στην έκτη ο Claudio Corti (Italtrans Racing).

 

Σε ό,τι αφορά τις πτώσεις, ο Mike di Meglio (Tech 3) έπεσε το τελευταίο πεντάλεπτο των δοκιμών αλλά ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα.

 

Να σημειώσουμε ότι ενδεικτικό του έντονου ανταγωνισμού που επικρατεί στην Moto2 είναι το γεγονός πως η διαφορά του 12ου αναβάτη (Mika Kallio) από τον πρώτο είναι 0.974 δευτερόλεπτα, ενώ η διαφορά του 28ου (Javier Fores) από τον Bradl είναι ακριβώς δύο δευτερόλεπτα.

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα από τις τρίτες ελεύθερες δοκιμές της Moto2.

Επόμενο άρθρο »

Κατατακτήριες ΜotoGP: «Άνεμος» ο Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez, MotoGP, ΕΔ3: Πάλι 1ος ο Pedrosa, 6ος ο Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα