• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez, MotoGP, ΕΔ3: Πάλι 1ος ο Pedrosa, 6ος ο Rossi
Εκπληκτική εμφάνιση και από τον Simoncelli
Νέα 02/04/2011 - 13:04

Ο Dani Pedrosa έδειξε για μία ακόμα φορά πόσο δυνατός αναβάτης είναι. Ο χρόνος που σημείωσε στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές (1:38.864) ήταν ο ταχύτερος ως τώρα και μικρότερος από το ρεκόρ αγώνα που είχε σημειώσει ο ίδιος πέρσι.

Στη δεύτερη θέση ήταν ο Casey Stoner με διαφορά 0.307 δευτερόλεπτα ενώ ο Marco Simoncelli, ο οποίος ήταν τρίτος, έκανε μια πολύ καλή επίδοση και για αρκετό διάστημα ήταν στην κορυφή της κατάταξης. Τελικά ο Ιταλός αναβάτης είχε διαφορά 0.491 δευτερόλεπτα πίσω από τον Pedrosa.

 

Στην 4η θέση ήταν ο Jorge Lorenzo ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε στα Grand Prix σε αυτή την πίστα το 2002, στην κατηγορία των 125cc. Μια ευχάριστη έκπληξη ήταν η 5η θέση του Randy de Puniet, με τη δορυφορική Ducati, ο οποίος ήταν εμπρός από τον Valentino Rossi που ήταν έκτος.  

 

Στην 7η θέση ήταν ο Cal Crutchlow ο οποίος συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και στην 8η ο Colin Edwards, o ομόσταυλός του στην Monster Yamaha Tech 3. Να σημειώσουμε ότι οι δύο αυτοί ήταν ταχύτεροι του Ben Spies (με την επίσημη Yamaha), που ήταν 9ος.

 

Στη 10η θέση ήταν ο Andrea Dovizioso ο οποίος σήμερα δεν μπόρεσε να βρει το ρυθμό του έπειτα από την χτεσινή πτώση με μεγάλη ταχύτητα. Η διαφορά του από τον χρόνο του Pedrosa ήταν 1.346 δευτερόλεπτα, η οποία είναι σημαντική για αυτό το επίπεδο των αναβατών, που ανήκουν και στην ίδια ομάδα (Repsol Honda).

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα από τις τρίτες ελεύθερες δοκιμές της MotoGP.

Επόμενο άρθρο »

Jerez, Moto2, ΕΔ3: Επανήλθε ο Bradl

« Προηγούμενο άρθρο

Χαμόγελα στην Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα