• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χαμόγελα στην Ducati
Από την καλή εμφάνιση του Rossi στις ελεύθερες δοκιμές
Νέα 02/04/2011 - 12:26

Ο Valentino Rossi βρέθηκε στην τρίτη και την πέμπτη θέση αντίστοιχα στις χθεσινές δύο ελεύθερες δοκιμές και δήλωσε ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα. Όπως είπε:

«Είμαι χαρούμενος επειδή έκανα τον τρίτο χρόνο το πρωί. Το μεσημέρι, που η θερμοκρασία αυξήθηκε, πονούσα περισσότερο και ήμουν πέμπτος. Πάντως οι περισσότεροι αναβάτες κινήθηκαν πιο αργά στις δεύτερες δοκιμές. Αν εξαιρέσουμε τις δύο Honda που ήταν εμπρός, πλησιάσαμε κοντά στην κορυφή και αυτός ήταν ο στόχος μας. Ήταν μια καλή ημέρα για εμάς, όμως έχουμε δουλειά ακόμα.

Πρέπει να βρούμε τη σωστή ισορροπία και για αυτό δοκιμάσαμε δύο διαφορετικές ρυθμίσεις. Πρέπει να βελτιώσουμε την αίσθηση στο εμπρός μέρος καθώς η μοτοσυκλέτα δεν στρίβει ακόμα όπως θέλω και πρέπει να βρούμε τον σωστό συνδυασμό ρυθμίσεων. Σε ό,τι αφορά τον ώμο μου, ακόμα δεν έχει πολλή δύναμη αλλά έχει αυξηθεί η αντοχή του».

 

Ο Nicky Hayden δεν τα κατάφερε τόσο καλά όσο ο Rossi. Αν και στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές βελτίωσε τη θέση του (από 10ος ήταν 8ος) και το χρόνο του, δεν κατάφερε να βρεθεί πιο κοντά στους πρώτους. Ο Αμερικανός δήλωσε σχετικά:

«Ουσιαστικά, οδήγησα την ίδια μοτοσυκλέτα με αυτή που είχα στο Κατάρ. Προφανώς χρειάζεται κάποιες διαφορετικές ρυθμίσεις γι’ αυτή την πίστα. Το απόγευμα κάναμε μια μικρή πρόοδο και αυτό είναι καλό επειδή λίγοι αναβάτες βελτίωσαν το χρόνο τους στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές. Το απόγευμα ο αέρας ήταν έντονος και αυτό μας επηρέασε όλους, ιδίως όταν γέρναμε πολύ στις στροφές. Ακόμα απέχω από τους πρώτους οδηγούς αλλά τουλάχιστον η διαφορά μου είναι μικρότερη από ένα δευτερόλεπτο από αυτούς».

Επόμενο άρθρο »

Jerez, MotoGP, ΕΔ3: Πάλι 1ος ο Pedrosa, 6ος ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Ανταγωνιστικοί στη Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα