• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez, MotoGP, EΔ2: Ο Pedrosa ταχύτερος του Stoner
Ο Ισπανός πέρασε τον Αυστραλό, 5ος ο Rossi
Νέα 01/04/2011 - 17:09

Μια εσωτερική μάχη που είχε τους ίδιους πρωταγωνιστές. Ο Dani Pedrosa ήταν πρώτος στις ελεύθερες δοκιμές το μεσημέρι, ξεπερνώντας τον Casey Stoner και γεμίζοντας χαρά και περηφάνια τους συμπατριώτες του Ισπανούς.

Βεβαίως, το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο, η Honda κυριαρχεί, αλλά τουλάχιστον έχουμε μια μικρή εναλλαγή στο ρόλο του πρωταγωνιστή. Ο Pedrosa ήταν κατά 0.188 δευτερόλεπτα ταχύτερος του Stoner ενώ το πρωί ο Αυστραλός αναβάτης του HRC ήταν μόλις κατά 0.028 δευτερόλεπτα ταχύτερος του Ισπανού.

Πάντως ο Pedrosa έκανε χρόνο 1:40.101 που είναι κατά περίπου 0.6 δευτερόλεπτα πιο αργός από αυτόν που σημείωσε ο Stoner νωρίτερα (1:39.551). Σίγουρα, αιτία γι’ αυτό ήταν και ο εντονότερος αέρας που φυσούσε. Να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη φορά, από την αρχή της χρονιάς, που ο Stoner δεν φιγουράρει στην πρώτη θέση της κατάταξης, είτε σε δοκιμές είτε σε αγώνα.

 

Στην τρίτη θέση ήταν ο Jorge Lorenzo, ο οποίος έσπασε το «μπλοκ» των αναβατών του HRC καθώς πίσω του, τέταρτος, ήταν ο Marco Simoncelli. Ο Lorenzo είχε διαφορά 0.522 δευτερόλεπτα από τον Pedrosa ενώ ο Simoncelli 0.600 δευτερόλεπτα (από τον Ισπανό).

 

Στην πέμπτη θέση ήταν ο Valentino Rossi, με διαφορά 0.855 δευτερόλεπτα. Η χρονική απόσταση που χωρίζει την Ducati από τη Honda παραμένει μεγάλη, όμως δείχνει να έχει μειωθεί συγκριτικά με ό,τι ίσχυε στην αρχή της χρονιάς.

Στην έκτη θέση ήταν ο Randy de Puniet με την δορυφορική Ducati και στην 7η ο Ben Spies, όπως και το πρωί. Ο Hayden ήταν 8ος (σημ.: πίσω από τον de Puniet), ενώ ο Andrea Dovizioso μόλις 14ος.

Τέλος, ο John Hopkins (που αντικαθιστά των Alvaro Bautista στη Suzuki) ήταν στη 16η θέση, δηλαδή προτελευταίος, εμπρός από τον Toni Elias. Να αναφέρουμε ότι ο Karel Abraham είχε μία έξοδο αρχικά και κατόπιν μία πτώση αλλά κατάφερε να τερματίσει στην 10η θέση. 

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την κατάταξη στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές του MotoGP στη Χερέθ.

Επόμενο άρθρο »

Jerez, Moto2, ΕΔ2: Η έκπληξη από τον Takahashi

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez, 125cc, ΕΔ2: Ο Cortese πέρασε τον Terol

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα