• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez, 125cc, ΕΔ2: Ο Cortese πέρασε τον Terol
Η μεταξύ τους μάχη ήταν έντονη
Νέα 01/04/2011 - 16:12

Ο Sandro Cortese (Intact Racing Team Germany) ήταν ταχύτερος στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές των 125cc και άφησε πίσω του τον Nicolas Terol (Bankia Aspar) με διαφορά 0.499 του δευτερολέπτου.

Η διαφορά αυτή δεν δείχνει την έντονη μάχη που είχαν μεταξύ τους καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, ωστόσο ο Cortese στους τρεις τελευταίους γύρους αύξησε το ρυθμό του και τελικά ήταν ταχύτερος. Πάντως, ο χρόνος του Γερμανού αναβάτη (1:48.717) ήταν πιο αργός από αυτόν που έκανε ο Terol το πρωί (1:48.384). Γενικότερα, οι χρόνοι το μεσημέρι ήταν πιο αργοί εξαιτίας του εντονότερου αέρα που φυσούσε και μόνοι λίγοι αναβάτες μπόρεσαν και έκαναν καλύτερους χρόνους σε σχέση με τους πρωινούς. Ουσιαστικά, Cortese και Terol είχαν μια αντιμετάθεση θέσεων συγκριτικά με την κατάταξή στην αρχή της μέρας.

 

Στην τρίτη θέση ήταν ο Hector Faubel, o ομόσταυλος του Τerol, όμως η διαφορά του 1.124 δευτερολέπτων πίσω από τον Cortese δείχνει και τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο. Πάντως ο Faubel ήταν κοντά στο χρόνο του Terol.

 

O Luis Salom (RW Racing GP) ήταν τέταρτος, 0.180 του δευτερολέπτου εμπρός από τον Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport) που ήταν πέμπτος. Στην έκτη θέση βρέθηκε ο Johann Zarco (Ajo Motorsport), ο οποίος ανέβηκε δύο θέσεις (ήταν 8ος το πρωί). Οι Sergio Gadea και Maverick Viñales (PEV-Blusens-SMX Paris Hilton) ήταν στην 8η και 9η θέση αντίστοιχα.

 

Από τους υπόλοιπος αναβάτες, ο Efren Vazquez (Ajo Motorsport) είχε μία πτώση όταν έχασε το εμπρός μέρος της μοτοσυκλέτας του. Ευτυχώς δεν χτύπησε όμως δεν κατάφερε να παραμείνει στη διαδικασία των δεύτερων ελεύθερων δοκιμών επειδή οι μηχανικοί δεν προλάβαιναν να επισκευάσουν έγκαιρα την μοτοσυκλέτα.

Πτώση, και μάλιστα εντυπωσιακή, είχε και ο Zulfahmi Khairuddin (AirAsia-SIC-Ajo), ο οποίος εκτοξεύτηκε στο χαλίκι με μεγάλη ταχύτητα χωρίς να τραυματιστεί. Επίσης οι Niklas Ajo (TT Motion Events Racing), Sarath Kumar (WTR-Ten10 Racing) και Hiroki Ono (Caretta Technology Forward Team) είχαν και αυτοί τη στιγμή τους.

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα των δεύτερων ελεύθερων δοκιμών των 125cc.

Επόμενο άρθρο »

Jerez, MotoGP, EΔ2: Ο Pedrosa ταχύτερος του Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez, Moto2, ΕΔ1: Εμφανίστηκε δυνατός ο Luthi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα