• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez, Moto2, ΕΔ2: Η έκπληξη από τον Takahashi
Ήταν πρώτος το απόγευμα, ταχύτερος όλων ο Luthi
Νέα 01/04/2011 - 18:17

Οι δεύτερες ελεύθερες δοκιμές στη Moto2 ενείχαν μια μικρή έκπληξη σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα. Ο Yuki Takahashi (Gresini Racing Moto2) ήταν στην πρώτη θέση με χρόνο 1:44.044 και έδειξε με αυτόν τον τρόπο ότι ξεπέρασε τις όποιες επιπτώσεις είχε από την πρωινή πτώση του.

Δεύτερος ήταν ο Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol), ο οποίος το πρωί ήταν μόλις 15ος εξαιτίας μηχανικών προβλημάτων που αντιμετώπισε και τα οποία λύθηκαν στη διάρκεια της ημέρας. Μάλιστα, ο Marquez ήταν πολύ κοντά στον Takahashi, καθώς τους χώριζαν μόλις 0.095 του δευτερολέπτου.

 

Στην τρίτη θέση ήταν ο Julian Simon (Mapfre Aspar). Ο ανταγωνισμός μεταξύ των τριών αναβατών ήταν έντονος και αυτό φαίνεται και από τη διαφορά τους, η οποία είναι 0.195 του δευτερολέπτου (ο τρίτος από τον πρώτο). Τέταρτος ήταν ο Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2) αλλά εξακολούθησε να έχει τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας (1:43.528), τον οποίο σημείωσε το πρωί. Πάντως ο Luthi ήταν στην πρώτη θέση για κάποιους γύρους και το απόγευμα, μέχρι να τον ξεπεράσουν οι Takahashi, Marquez και Simon, και έκανε σταθερά ταχείς χρόνους.

 

Πέμπτος βρέθηκε ο Aleix Espargarο (Pons Racing) και στην έκτη θέση ο Andrea Iannone (Speed Master), ο οποίος κατάφερε να είναι εντός της δεκάδας, μιας και το πρωί ήταν 12ος. Στην 8η θέση ήταν ο Scott Redding (Marc VDS Racing), όπως και το πρωί, ενώ ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing), ο οποίος προηγείται στη βαθμολογία της κατηγορίας ήταν στην 9η θέση.

 

Άτυχες στιγμές είχαν οι Alex de Angelis (JIR Moto2) και Ricky Cardus (QMMF Racing Team) οι οποίοι βγήκαν από την πίστα αλλά κατάφεραν να ξαναμπούν σ’ αυτή και να επιστρέψουν στα πιτς, ο Raffaele De Rosa (G22 Racing Team) που είχε μια έξοδο με πολλά χιλιόμετρα και ο Max Neukirchner (MZ Racing) στον οποίο συνέβη το ίδιο.

 

Παρακάτω μπορούμε να δούμε τα αποτελέσματα από τις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές της Moto2.

Επόμενο άρθρο »

Ανταγωνιστικοί στη Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez, MotoGP, EΔ2: Ο Pedrosa ταχύτερος του Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα