• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez, MotoGP, ΕΔ1: Κυριαρχία Honda, 3ος ο Rossi!
Η Honda έδειξε ότι θα πρωταγωνιστήσει και πάλι
Νέα 01/04/2011 - 13:18

Οι Stoner και Perdosa, οι δύο αναβάτες του HRC, ήταν στην πρώτη και δεύτερη θέση, αντίστοιχα, των πρώτων ελεύθερων δοκιμών της MotoGP στην Χερέθ.

Ο Aυστραλός οδηγός σημείωσε χρόνο 1:39.551, μια επίδοση που είναι ταχύτερη από το ρεκόρ πίστας που σημείωσε πέρσι ο Dani Pedrosa. Αυτός ήταν στη δεύτερη θέση, μόλις 0.028 του δευτερολέπτου πίσω από τον Stoner.

 

Όμως την παράσταση έκλεψε ο Valentino Rossi με τον τρίτο χρόνο που έκανε σε μια πίστα όπου δεν είναι η αγαπημένη της Ducati. O Ιταλός ήταν 0.526 του δευτερολέπτου πίσω από τον Stoner.

Τέταρτος ήταν ο Marco Simoncelli, με διαφορά 0.625 από τον πρώτο, και πίσω του βρέθηκε ο Jorge Lorenzo με διαφορά 0.869, αντίστοιχα.

 

Στην έκτη θέση ήταν ο Andrea Dovizioso ο οποίος προς το τέλος της διαδικασίας είχε μια πτώση χωρίς ευτυχώς να πάθει κάτι.

Ο Nicky Hayden ήταν 10ος με διαφορά 1.682 δευτερόλεπτα από τον Stoner. Τέλος,ο John Hopkins, στην πρώτη του επαφή φέτος με την Rizla Suzuki σε συνθήκες δοκιμών ήταν στην τελευταία θέση, με διαφορά 2.987 από τον Stoner, κάτι που δείχνει ότι πρέπει να κάνει δουλειά.

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα από τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της MotoGP.

Επόμενο άρθρο »

Jerez, Moto2, ΕΔ1: Εμφανίστηκε δυνατός ο Luthi

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez, 125cc, ΕΔ1: Ταχύτερος ο Terol

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα