• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez, 125cc, ΕΔ1: Ταχύτερος ο Terol
Ο Ισπανός έδειξε δυνατός εξαρχής
Νέα 01/04/2011 - 12:13

Κάτω από τον ηλιόλουστο ουρανό της Ισπανίας, ο Nico Terol (Bankia Aspar) ήταν ο ταχύτερος στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας των 125cc στην πίστα της Χερέθ. Ο ταχύτερος χρόνος του ήταν 1:48.384 και τον σημείωσε μόλις στον τελευταίο από τους 17 γύρους που έκανε, λίγο πριν πέσει η καρό σημαία.

Ο Ισπανός αναβάτης ήταν κατά 0.619 του δευτερολέπτου γρηγορότερος από τον Sandro Cortese (Intact Racing Team Germany), ο οποίος ήταν στην δεύτερη θέση. Η διαφορά είναι μεγάλη και εύκολα καταλαβαίνουμε ότι ο Terol είναι πολύ δυνατός στην πίστα.

 

Στην τρίτη θέση των πρώτων ελεύθερων δοκιμών, και με διαφορά 0.722 του δευτερολέπτου από τον πρώτο, ήταν ο Efren Vazquez (Ajo Motorsport) ο οποίος στοχεύει να ανέβει στο βάθρο σε αυτόν το αγώνα. Πίσω του βρέθηκε ο Hector Faubel, ο άλλος αναβάτης της Bankia Aspar, ο οποίος είχε μια έξοδο από την πίστα περίπου 15 λεπτά πριν το τέλος των δοκιμών αλλά κατάφερε να φτάσει στα πιτς και να συνεχίσει τη διαδικασία.

 

Πέμπτος ήταν ο Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport) ο οποίος δεν έχει καταφέρει ως τώρα να τερματίσει σε αγώνα στη Χερέθ και έκτος ο Sergio Gadea (PEV-Blusens-SMX Paris Hilton). Η διαφορά του από τον Terol ήταν 1.208 του δευτερολέπτου.

Να σημειιώσουμε, τέλος, ότι στην έβδομη θέση των πρώτων ελεύθερων δοκιμών στην Ισπανική πίστα ήταν ο πρωτοεμφανιζόμενος στην κατηγορία Maverick Vinales, o έτερος αναβάτης της ομάδας που έχει συστήσει η Paris Hilton.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτέλεσματα από τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές στην κατηγορία των 125cc.

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez, MotoGP, ΕΔ1: Κυριαρχία Honda, 3ος ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Nakamoto: «Λύθηκε το θέμα με τους προμηθευτές»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα