• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nakamoto: «Λύθηκε το θέμα με τους προμηθευτές»
Συνεργάζονται με νέους για να μην υπάρξει πρόβλημα επάρκειας
Νέα 01/04/2011 - 10:47

Ο Shuei Nakamoto, ο Αντιπρόεδρος του HRC, δήλωσε ότι το πρόβλημα με τους προμηθευτές που είχε ανακύψει έπειτα από την καταστροφή στην Ιαπωνία λύθηκε και η ομάδα θα έχει ικανοποιητικό αριθμό ανταλλακτικών και μετά το Grand Prix της Χερέθ. Ο ίδιος τόνισε σχετικά:

 

«Έπειτα από το καταστροφικό τσουνάμι, δημιουργήθηκε πρόβλημα με την παραγωγή εξαιτίας της έλλειψης ηλεκτρικής ενέργειας στην Ιαπωνία. Ωστόσο, καταφέραμε να βρούμε νέους προμηθευτές που θα είναι σε θέση να μας δώσουν τα ανταλλακτικά που χρειαζόμαστε, συνεπώς είμαστε καλά από αυτή την άποψη.

Βεβαίως παραμένει το θέμα με την ραδιενέργεια. Οι Ιάπωνες είμαστε συνηθισμένοι να πίνουμε νερό από τη βρύση και τώρα που η Κυβέρνηση συμβούλεψε να μην το κάνουν τα παιδιά, δημιουργήθηκε σχετικός πανικός».

 

Ο κ. Nakamoto έδωσε πληροφορίες σχετικά και με την πίστα στο Motegi και είπε ότι αυτή έχει πάθει ζημιές. Έχουν δημιουργηθεί ανωμαλίες στην άσφαλτο, έχει πάθει ζημιά η κεντρική κερκίδα ενώ έχουν σπάσει σχεδόν όλα τα τζάμια από τα κτήρια και έχουν δημιουργηθεί ρωγμές.

 

Ο Αντιπρόεδρος του HRC είπε επίσης ότι οι ζημιές στην πίστα ανέβαλλαν και το πρόγραμμα εξέλιξης των μοτοσυκλετών με κινητήρα 1.000cc.

«Ελπίζουμε να ξεκινήσουμε τις δοκιμές το συντομότερο δυνατό αλλά δεν ξέρουμε σε ποια πίστα θα γίνουν αυτές. Μπορεί να είναι στη Suzuka. Επίσης, έχουμε προγραμματίσει να κάνουμε δοκιμές και στην Sepang όμως αυτές δεν μπορεί να είναι οι πρώτες που θα γίνουν, καθώς τα πρωτότυπα πρέπει να είναι κοντά στο εργοστάσιο για να επιλύονται αμέσως τα όποια προβλήματα έχουν.

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε εάν θα πάρουμε μέρος στις δοκιμές που θα γίνουν έπειτα από τον αγώνα στο Mugello. Οι αναβάτες που θα εξελίξουν τις μοτοσυκλέτες των 1.000cc είναι οι Akyoshi, Shinichi Itoh και Tohru Ukawa» κατέληξε ο κ. Nakamoto.

Επόμενο άρθρο »

Jerez, 125cc, ΕΔ1: Ταχύτερος ο Terol

« Προηγούμενο άρθρο

Γιόρτασαν τα 300 Grand Prix

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα