• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Pedrosa θα εγχειριστεί μετά τη Χερέθ
Βρέθηκε η αιτία που προκαλεί το μούδιασμα
Νέα 31/03/2011 - 13:55

Όπως ανακοινώθηκε, ο Dani Pedrosa θα κάνει τελικά επέμβαση στον ώμο του μετά το Grand Prix της Χερέθ. Έπειτα από τις εξετάσεις που του έκανε ο Δρ. Eusebio Sala Planell, ένας ειδικός νευροχειρουργός, διαπιστώθηκε ότι συμπιέζεται μερικώς η αρτηρία που βρίσκεται κάτω από την αριστερή κλείδα και αυτό προκαλεί μούδιασμα και μείωση της δύναμης στο χέρι του Ισπανού αναβάτη.

 

Έτσι, έπειτα από τον αγώνα της Χερέθ, ο Pedrosa θα υποβληθεί σε επέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα και για να προλάβει να αναρρώσει στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το Grand Prix στο Εστορίλ. Ο ίδιος δήλωσε σχετικά:

«Ποτέ δεν είναι καλό να κάνεις εγχείρηση, όμως ψάχναμε για καιρό να βρούμε την αιτία που προκαλεί το πρόβλημα στον ώμο μου. Πάντως αισθάνομαι ανακούφιση που ξέρω τι συμβαίνει. Προς το παρόν, θα επικεντρωθώ στον αγώνα και, λαμβάνοντας υπόψη και την κατάστασή μου, θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ εμπρός στους συμπατριώτες μου».

 

Να σημειώσουμε ότι κατά την επέμβαση θα αφαιρεθούν οι πλάκες και οι βίδες τιτανίου που είχαν τοποθετηθεί στον ώμο του επειδή αυτές είναι που προκαλούν το πρόβλημα.

Επόμενο άρθρο »

Υπάρχουν επαφές μεταξύ Dorna και BMW

« Προηγούμενο άρθρο

Επίσκεψη της Repsol Honda στο Puertollano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα