• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσκεψη της Repsol Honda στο Puertollano
Μια διαφορετική εκδήλωση με έντονο ενδιαφέρον
Νέα 31/03/2011 - 13:20

Όλα τα μέλη του HRC ήταν παρόντα στο Ισπανικό βιομηχανικό κέντρο της Repsol, του χορηγού της Honda, που βρίσκεται στο Puertollano. Εκτός από τους οδηγούς της κατηγορίας MotoGP, δηλαδή τους Dani Pedrosa, Andrea Dovizioso και Casey Stoner, παραβρέθηκαν και ο Marc Marquez, που μετέχει στη Moto2, οι αναβάτες Trial Toni Bou, Laia Sanz και Takahisa Fujinami καθώς και ο Nani Roma, νικητής του «Paris-Dakar» το 2004.

 

Για τον (Ισπανό) Pedrosa, αποτελεί σημαντικό κίνητρο το γεγονός ότι το Grand Prix θα γίνει στην πίστα της Ανδαλουσίας, ο Stoner έχει τον «αέρα» του νικητή στο Κατάρ ενώ ο Dovizioso έχει ως στόχο να ανέβει στο βάθρο αυτή τη φορά. Σε ό,τι αφορά τον Marquez, ο νεαρός αναβάτης θέλει να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα μιας και δεν τα κατάφερε στο Κατάρ.

 

Οι αναβάτες περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Repsol που βρίσκεται στο Puertollano, μία από τις πέντε που διαθέτει η εταιρεία στην Ισπανία. Εκεί είδαν από κοντά τη διαδικασία κατασκευής των υλικών που χρησιμοποιούνται στις μοτοσυκλέτες τους και στον εξοπλισμό τους, π.χ. το υλικό για τη σέλα της μοτοσυκλέτας ή το υλικό για το εσωτερικό του κράνους. Επίσης, επισκέφτηκαν και τις εγκαταστάσεις των λιπαντικών και των καυσίμων. Στη συνέχεια, συζήτησαν με τους δημοσιογράφους και κατόπιν πήγαν στο Μουσείο της πόλης και υπέγραψαν στο βιβλίο επισκεπτών του Δημαρχείου της πόλης.

 

Σε δηλώσεις του ο Casey Stoner είπε ότι του άρεσαν πολύ οι εγκαταστάσεις.

«Δεν περίμενα να είναι τόσο εντυπωσιακές. Ήταν μια ωραία εμπειρία πριν το Grand Prix στο οποίο ελπίζω να έχω ένα καλό αποτέλεσμα», τόνισε.

 

Ο Dani Pedrosa βρέθηκε για δεύτερη φορά στο Puertollano και επισήμανε ότι ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η διαδικασία κατασκευής των υλικών και των λιπαντικών, ενώ είπε ότι το γεγονός πως θα τρέξει εμπρός στους συμπατριώτες του αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο γι’ αυτόν.

 

Με τη σειρά του ο Andrea Dovizioso δήλωσε ότι ήταν σημαντική η εμπειρία που περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και είδε τη διαδικασία παραγωγής των υλικών και τόνισε ότι θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί στη Χερέθ, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι έχει να αντιμετωπίσει πολύ δυνατούς αντιπάλους.

Επόμενο άρθρο »

Ο Pedrosa θα εγχειριστεί μετά τη Χερέθ

« Προηγούμενο άρθρο

Spies: «Έμαθα πολλά από τον Rossi»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα