• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Υπάρχουν επαφές μεταξύ Dorna και BMW
Για ενδεχόμενη συμμετοχή της στα MotoGP
Νέα 31/03/2011 - 14:54

Το τελευταίο διάστημα ακούγονταν έντονα φήμες για την πρόθεση της Aprilia και της BMW να λάβουν μέρος στο MotoGP από την επόμενη χρονιά. Οι Ιταλοί τις διέψευσαν όμως η παρουσία του Hendrik Von Kuenheim, Γενικού Διευθυντή της BMW Motorrad, στον αγώνα του Κατάρ έδωσε περισσότερη τροφή για σχόλια.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της Dorna Sports συναντήθηκαν με τον Von Kuenheim (φωτογραφία) στο περιθώριο του πρώτου Grand Prix της χρονιάς. Πολλοί λένε ότι ο Γερμανός δεν είναι απολύτως ευχαριστημένος από την παρουσία της BMW στο θεσμό του WSBK και θέλει κάτι επιπλέον που μπορεί να το βρει στο MotoGP, σε ό,τι αφορά τη φήμη και το κύρος.

 

Ως γνωστόν, οι νέοι κανονισμοί που θα ισχύσουν στην κορυφαία κατηγορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Μοτοσυκλετών από το 2012 έχουν ως στόχο να προσελκύσουν περισσότερες ομάδες. Σύμφωνα με δημοσίευμα στον Ιταλικό Τύπο, που όμως είναι ανεπιβεβαίωτο, οι άνθρωποι της Dorna πρότειναν στην BMW να έχει εργοστασιακή συμμετοχή και οι Γερμανοί μελετούν αυτό το ενδεχόμενο. Βάσει όσων γράφονται σε αυτό, ως πιθανοί οδηγοί υπολογίζονται ο Stefan Bradl (που μετέχει στην Moto2) και ο Leon Haslam (από το WSBK) και ως πιθανός χορηγός η Red Bull.

Επόμενο άρθρο »

Βρεθήκαμε με τον Lorenzo στην Βαρκελώνη

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Pedrosa θα εγχειριστεί μετά τη Χερέθ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα