• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Spies: «Έμαθα πολλά από τον Rossi»
Παραδέχτηκε ότι ο Iταλός είναι δύσκολος αντίπαλος
Νέα 31/03/2011 - 11:01

Ο Ben Spies μάλλον δεν είναι ικανοποιημένος από την επίδοσή του στο Κατάρ, όπου τερμάτισε στην 6η θέση, και θέλει κάτι καλύτερο στη Χερέθ. Ωστόσο, σε δήλωσή του, ο Αμερικανός αναβάτης της Yamaha Factory έπλεξε το εγκώμιο του Valentino Rossi τονίζοντας:

«Δεν είχα συναγωνιστεί με τον Valentino για τόσο χρονικό διάστημα όπως στο Κατάρ. Είναι πολύ δύσκολο να τον περάσεις στην πίστα. Αν και ήμουν πολύ κοντά πίσω του, εντούτοις δεν ήταν εύκολο να τον προσπεράσω. Όσο ήμουν πίσω του έμαθα πολλά από την τεχνική που φρενάρει, από την αγωνιστική γραμμή που επιλέγει.

Στα φρένα είναι πολύ καλός και ουσιαστικά δεν έχει κανένα αδύνατο σημείο. Ήξερε ότι ήμουν πίσω του και έπρεπε να κάνω υπομονή μέχρι να βρω την ευκαιρία να τον περάσω. Δεν μπορείς να κάνεις την κίνηση να τον προσπεράσεις και να περιμένεις ότι θα σου αφήσει χώρο. Επίσης, δεν κάνει λάθη. Αν και ο ρυθμός του δεν ήταν τόσο γρήγορος όσο ο δικός μου ήταν δύσκολο να τον περάσω. Πάντως, χάρηκα πολύ το χρονικό διάστημα που συναγωνίστηκα μαζί του» κατέληξε ο Spies.

Επόμενο άρθρο »

Επίσκεψη της Repsol Honda στο Puertollano

« Προηγούμενο άρθρο

Gardner: «O Rossi έπρεπε να εγχειριστεί νωρίτερα»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα