• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημη παρουσίαση της Aspar Team
Η εκδήλωση έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Casa Encendida»
Νέα 09/03/2011 - 16:07

Η ομάδα Aspar έκανε την επίσημη παρουσίαση της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2011. Παρόντες ήταν οι επικεφαλής της ομάδας και όλοι οι αναβάτες της, καθώς λαμβάνει μέρος σε όλες τις κατηγορίες του θεσμού. Ας δούμε τι δήλωσαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης:

 

Jorge Martinez («Aspar»):

«Είμαι περήφανος που η ομάδα θα λάβει μέρος σε όλες τις κατηγορίες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος για δεύτερη χρονιά. Είναι μια ενδιαφέρουσα πρόκληση και όλοι δουλεύουμε πολύ καλά για να τα καταφέρουμε. Για τα 125cc και την Moto2 ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε και τους δύο τίτλους. Για την κατηγορία MotoGP θέλουμε να βρισκόμαστε συνεχώς στην πρώτη δεκάδα, ακόμα και στην πρώτη πεντάδα σε κάποιους αγώνες. Φέτος οι αναβάτες μας είναι όλοι Ισπανοί, ιδίως από την Βαλένθια, και είναι τιμή για εμένα να συνεργάζομαι μαζί τους.»

 

Hector Barbera:

«Οδήγησα στην τελική μορφή της την μοτοσυκλέτα με την οποία θα λάβω μέρος στους αγώνες φέτος και το μόνο πράγμα που σκέφτομαι είναι πότε θα αρχίσει αυτός στο Κατάρ. Έχουμε ακόμα δύο ημέρες δοκιμών και ελπίζω να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε αυτές για να είμαστε έτοιμοι για τη χρονιά. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά για εμάς.»

 

Julian Simon (Moto2):

«Η περσινή χρονιά ήταν πολύ καλή για εμάς, όμως η φετινή μπορεί να είναι ακόμα καλύτερη! Η ομάδα κάνει ό,τι μπορεί για να προσελκύσει χορηγούς και εκτιμούμε βαθιά την υποστήριξη που μας δείχνει. Επίσης, τα χρώματα της μοτοσυκλέτας είναι εκπληκτικά.»

 

Xavi Fores (Moto2):

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και έχω αυτούς τους χορηγούς. Είναι η πρώτη μου χρονιά στην ομάδα και αισθάνομαι εκπληκτικά που θα συνεργάζομαι με τους ανθρώπους της Aspar όλη τη χρονιά. Ελπίζω να είναι η πρώτη από μια πολυετή συνεργασία. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.»

 

Nico Terol (125cc):

«Είμαι έτοιμος για την αρχή της χρονιάς, όπως και όλοι στην ομάδα. Είμαι ανυπόμονος, αισθάνομαι δυνατός και θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όσους μας υποστηρίζουν. Εργάζονται νυχθημερόν και χωρίς αυτούς τίποτε από αυτά δεν θα είχε επιτευχθεί.»

 

Hector Faubel (125cc):

«Η Aspar είναι μια μεγάλη ομάδα, όχι μόνο για την οργάνωσή της και τους έξι αναβάτες αλλά κυρίως για την ιστορία της. Αισθάνομαι σαν να ανήκω σε μια οικογένεια και ελπίζω να προσφέρω κάτι καλό στην ομάδα.»

 

Andrian Martin (125cc):

«Είμαι πολύ ευγνώμων στον Jorge (Martinez) που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι μέλος της ομάδας. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Ακόμα μαθαίνω και η υποστήριξη όλων μου αποτελεί ένα σημαντικό κίνητρο για εμένα. Ξέρω ότι μπορώ να τα πάω καλά. Είναι μεγάλο προνόμιο το γεγονός ότι θα τρέχω με τους Nico και Hector.»

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: «Μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο»

« Προηγούμενο άρθρο

125cc: Η προσπάθεια της Mahindra

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA