• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: «Μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο»
Ο Ιταλός αναβάτης της Repsol Honda μιλά για τη φετινή χρονιά
Νέα 10/03/2011 - 23:48

Ο Andrea Dovizioso έδωσε συνέντευξη στην οποία περιέγραψε τι περιμένει από την ομάδα αλλά και τις φιλοδοξίες του για το 2011. Αν και ως τώρα δείχνει να είναι πίσω από τους Casey Stoner και Dani Pedrosa, τους συναθλητές του στην ομάδα, ο Dovizioso ξέρει τις δυνατότητες του.

 

«Νομίζω ότι δεν είναι κακό να μιλάμε από τώρα για το Πρωτάθλημα επειδή, προς το παρόν, όλα δείχνουν ότι μπορούμε να το κατακτήσουμε» δήλωσε απερίφραστα και συνέχισε:

«Τα ως τώρα δεδομένα δείχνουν ότι δεν είμαι τόσο γρήγορος όσο ο Casey και ο Dani. Δεν κάνω τους ίδιους γρήγορους γύρους ούτε και έχω το ρυθμό τους στην προσομοίωση αγώνα. Μέχρι τώρα κάναμε δοκιμές στην ίδια πίστα (Sepang) αλλά πρέπει να δούμε πως θα πάμε και σε άλλες πίστες, τόσο σε ό,τι αφορά τον μεταξύ μας συναγωνισμό όσο και αναφορικά με τους ανταγωνιστές μας. Θα έχουμε πολλές ευκαιρίες να συναγωνιστούμε μεταξύ μας, όμως πρέπει να βελτιώσουμε κάποιους τομείς στην μοτοσυκλέτα, όπως π.χ. τη σταθερότητα του εμπρός τροχού. Όμως είμαι πεπεισμένος ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά.»

 

Ο Dovizioso, ο οποίος χάρη στο συμβόλαιό του παρέμεινε στην Repsol Honda και δεν πήγε σε κάποια άλλη αναγκάζοντας την ομάδα να έχει και τρίτη μοτοσυκλέτα για τον C. Stoner, δήλωσε όταν ρωτήθηκε για τον ανταγωνισμό τη φετινή χρονιά:

 

«Το 2011 ο ανταγωνισμός θα είναι εντονότερος συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Τόσο η Honda όσο και η Yamaha είναι πολύ κοντά σε επίπεδο απόδοσης και υπάρχουν έξι οδηγοί που είναι σε θέση να κερδίζουν και να κατακτήσουν το Πρωτάθλημα. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Valentino καθώς όλοι γνωρίζουν πόσο δυνατός αναβάτης είναι.

Σε ό,τι αφορά το HRC, το γεγονός ότι έχει τρεις οδηγούς μάς δίνει ένα σημαντικό κίνητρο να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ποτέ δεν είδα ως τώρα αυτό που έγινε στις φετινές δοκιμές, όπου όλοι μας βελτιώναμε τον χρόνο μας στην πίστα. Αυτό σημαίνει ότι όλοι θέλουμε να είμαστε πρώτοι και αυτό θα κάνει καλό στην Honda, καθώς θα βρίσκεται επικεφαλής».

Επόμενο άρθρο »

Πάνω από 3 εκατομμύρια σελίδες διαβάστηκαν από πέρυσι

« Προηγούμενο άρθρο

Επίσημη παρουσίαση της Aspar Team

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA