• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
125cc: Η προσπάθεια της Mahindra
Οι δοκιμές στη Χερέθ πήγαν καλά για την νεοσύστατη ομάδα
Νέα 09/03/2011 - 14:47

Η Mahindra Racing είναι η πρώτη Ινδική ομάδα η οποία μετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας των 125cc. Οι Danny Webb και Marcel Schrοtter, οι δύο αναβάτες της, έκαναν δοκιμές στην πίστα της Χερέθ και εξέλιξαν τις μοτοσυκλέτες της σε ικανοποιητικό επίπεδο αναφορικά με την απόδοση του κινητήρα.

Ο Danny Webb (φωτογραφία) σημείωσε ικανοποιητικούς χρόνους και αυτό έδωσε χαρά στους ανθρώπους της ομάδας. Μάλιστα επειδή έμπαινε από τους πρώτους στην πίστα, ήταν για αρκετή ώρα στην κορυφή της κατάταξης, τουλάχιστον μέχρι να χρονομετρηθούν οι πιο έμπειροι αναβάτες που άρχιζαν την προσπάθειά τους λίγο αργότερα.

 

Ο Webb, ο ταχύτερος των δύο οδηγών της Mahindra Racing, σχολίασε τα αποτελέσματα των δοκιμών ως εξής:

«Αναμφισβήτητα, σημειώσαμε πρόοδο στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας. Την πρώτη ημέρα των δοκιμών δεν έκανα πολλούς γύρους εξαιτίας της κακοκαιρίας και τη δεύτερη αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τα ηλεκτρικά. Όμως χαίρομαι επειδή η μοτοσυκλέτα δείχνει να έχει ταχύτητα και πλέον γνωρίζω πώς να την κάνω να κινείται γρηγορότερα.»

 

Ο Marcel Schrοtter, o δεύτερος αναβάτης της ομάδας, επεσήμανε:

«Η πτώση που είχα κατά τη διάρκεια των δοκιμών δεν ήταν σοβαρή όμως δεν ήμουν σε θέση να πιέσω πολύ. Έτσι επικεντρώθηκα στο να στήσω όσο καλύτερα μπορώ την μοτοσυκλέτα και να αποκτήσω εμπιστοσύνη όταν την οδηγώ. Όλα δείχνουν ότι το αποτέλεσμα των δοκιμών είναι θετικό.»

 

Ο Mufaddal Choonia, Διευθυντής της ομάδας, δήλωσε σχετικά:

«Η ομάδα μού έστειλε μία φωτογραφία με τον Danny να είναι στην πρώτη θέση της κατάταξης και αυτό με ενθουσίασε. Αν και δεν ήμασταν μεταξύ των ταχύτερων στο τέλος των δοκιμών, γνωρίζω ότι κάναμε σημαντική πρόοδο και ότι η ομάδα δούλεψε συστηματικά για να βελτιώσει τις μοτοσυκλέτες και να πλησιάσουμε τους ανταγωνιστές μας. Ανυπομονώ για τον πρώτο αγώνα στο Κατάρ.»

 

Τέλος, ο Nicola Casadei, Team Manager της ομάδας, είπε:

«Δοκιμάσαμε ένα νέο καρμπυρατέρ στην μοτοσυκλέτα του Danny και οι πρώτες εντυπώσεις μας είναι θετικές. Τώρα θα αναλύσουμε τα δεδομένα και από τις δύο μοτοσυκλέτες ώστε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το Κατάρ. Θα θέλαμε να υπάρχουν και άλλες δοκιμές για να βελτιωθούμε περισσότερο, όμως αυτό θα το κάνουμε εντός της χρονιάς.»

Επόμενο άρθρο »

Επίσημη παρουσίαση της Aspar Team

« Προηγούμενο άρθρο

Uccio: O Rossi θα τρέξει στα Superbike!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA