• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Uccio: O Rossi θα τρέξει στα Superbike!
Μίλησε στην διάρκεια της παρουσίασης της Speed Master
Νέα 09/03/2011 - 09:57

O Alessio Salucci, o γνωστός «Uccio», το δεξί χέρι του Valentino Rossi τα τελευταία 15 χρόνια, θα είναι το 2011 ο Team Manager του Andrea Iannone στην ομάδα Speed Master. 

Για το θέμα δήλωσε:

«Ήθελα να ξεκινήσω αυτήν την περιπέτεια με τον Andrea γιατί κατά την γνώμη μου είναι μεγάλος οδηγός. Χρειάζεται να ωριμάσει, αλλά τα βασικά υπάρχουν. Είναι φοβερός στα φρένα, γρήγορος γενικά και του αρέσει να πιέζει στα όρια. Έτσι όταν μου πρότειναν να είμαι μέρος της ομάδας, δεν το σκέφτηκα πολύ και δέχτηκα. Το βασικό για την ομάδα ήταν να βρούμε την χρηματοδότηση. Μετά ήταν σημαντικό να κάνουμε την σύνθεση της ομάδας των τεχνικών. Ο αρχιμηχανικός μας θα είναι ο Tommaso Raponi».

Σε ερώτηση για το αν πήρε την άδεια από τον Valentino για αυτήν την ενασχόληση ο Uccio είπε:

«Ναι, πάντα τον κρατώ ενήμερο για αυτά που κάνω και ήταν χαρούμενος για αυτό που κάνω εδώ. Ελπίζω ότι αυτό θα είναι το μέλλον μου. Ο Valentino θα σκεφτεί να σταματήσει σε 10 χρόνια και γνωρίζοντάς τον, πιστεύω ότι θα φύγει τελείως από τον κόσμο των αγώνων. Δεν είναι από αυτούς που θα μείνουν στην σκηνή όταν τελειώσει. Η ιδέα του είναι να τελειώσει με δύο χρόνια στα Superbike. Είναι μια πιο συγκεκριμένη ιδέα από ότι ήταν η Formula 1. Δεν πιστεύω ότι θα μείνει για να βοηθήσει τον αδελφό του Luca Marini. Είναι δύσκολο να πεις το τι θα γίνει σε 10 χρόνια, αλλά δεν το βλέπω. Με όλο το στρες και την πίεση που έχει τώρα στους αγώνες, πιστεύω ότι θα θέλει να καθίσει σπίτι. Ή μπορεί να τρέχει με αυτοκίνητα.»

Σε σχέση με τον ρόλο του στην ομάδα Speed Master, είπε:

«Οι ιδιοκτήτες της ομάδας είναι οι Vercilli και ο Regalino Iannone. Στο τέλος της χρονιάς θα πρέπει να αποφασίσω αν θέλω να έχω και γω μερίδιο στην ομάδα, αν με θέλουν. Η δουλειά μου είαι να οργανώσω τα πάντα, να κοιτάξω για χορηγούς, να βοηθήσω τον Andrea να καταλάβει τις ανάγκες του. Τώρα η δουλειά μου πρακτικά τελείωσε, αλλά θα συνεχίσω να ακολουθώ τον Andrea και να τον συμβουλεύω βασισμένος στις εμπειρίες μου. Ο κύριος ρόλος μου είναι τώρα με τον Valentino Rossi. Τώρα που ο ώμος του βελτιώνεται συγκεντρώνεται στο τεχνικό μέρος, έναν τομέα που η Ducati είναι λίγο πίσω από την Yamaha και την Honda τώρα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Preziosi θα μας βοηθήσει σε αυτό και ο Rossi θα κάνει τα υπόλοιπα».

 

Επόμενο άρθρο »

125cc: Η προσπάθεια της Mahindra

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: «Θα ‘χει ενδιαφέρον η νίκη στο Κατάρ»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA