• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang, 3η ημέρα: Δηλώσεις Yamaha Tech 3
Τα πήγαν καλύτερα από ό,τι περίμεναν
Νέα 24/02/2011 - 18:12

Colin Edwards και Cal Crutchlow (φωτογραφία) είναι ευχαριστημένοι από την πρόοδο που έκαναν. Ας δούμε τι είπαν:

 

Colin Edwards:

«Αυτές οι δοκιμές ήταν εκπληκτικές για εμάς. Διασκεδάσαμε αλλά και βελτιωθήκαμε πολύ. Αν και οδηγώ για πολλά χρόνια, συνεχώς μαθαίνω. Πραγματικά το χάρηκα που έκανα πολλές αλλαγές στην μοτοσυκλέτα και διαπίστωσα πώς λειτουργεί καθεμιά από αυτές. Βρήκαμε πολλές νέες ρυθμίσεις στην καινούργια μοτοσυκλέτα και τα ελαστικά της Bridgestone είναι καλά. Διαπίστωσα ότι, παρά την ηλικία μου, δεν έχω ξωφλήσει ακόμα!

Κάναμε δοκιμές κυρίως με το νέο πλαίσιο και με διάφορες ρυθμίσεις στην ανάρτηση και τα πήγαμε καλά. Είμαι ικανοποιημένος καθώς η ομάδα μου αποτελείται από έξυπνους ανθρώπους που έχουν μερικές πολύ καλές ιδέες. Βελτιώσαμε την αίσθηση της μοτοσυκλέτας και την πρόσφυση του πίσω ελαστικού. Η Yamaha έκανε καλή δουλειά και φεύγουμε από τη Μαλαισία κουρασμένοι αλλά γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Περιμένω τις επόμενες δοκιμές!»

 

Ο Cal Crutchlow επεσήμανε:

«Ήταν μια γεμάτη εβδομάδα για εμένα καθώς συνέβησαν πολλά. Έπαθα τροφική δηλητηρίαση, είχα δύο πτώσεις την πρώτη ημέρα των δοκιμών που κλόνισαν την εμπιστοσύνη στο εαυτό μου, ενώ την δεύτερη ημέρα πάλεψα πολύ. Κάναμε πολλές αλλαγές στην μοτοσυκλέτα αλλά δεν μπόρεσα να αισθανθώ άνετα πάνω της.

Για πρώτη φορά μπόρεσα να μειώσω το χρόνο μου αλλά το σημαντικότερο είναι να αποκτήσω εμπιστοσύνη οδηγώντας την μοτοσυκλέτα. Βελτιώσαμε τη συμπεριφορά του εμπρός και του πίσω μέρους και αυτή είναι πιο σταθερή πλέον. Πάντως θα ήθελα περισσότερη πρόσφυση πίσω. Στο Κατάρ πιστεύω να τα πάω καλύτερα επειδή γνωρίζω την πίστα.»

Επόμενο άρθρο »

Sepang, 3η ημέρα: Δηλώσεις Honda Gresini

« Προηγούμενο άρθρο

VIP* H Honda μιλάει για το μυστικό της!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα