• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang, 3η ημέρα: Δηλώσεις Honda Gresini
Επιβεβαιώθηκε η καλή δουλειά
Νέα 24/02/2011 - 18:46

Ο Marco Simoncelli το είπε και το έκανε. Σήμερα προσπάθησε για να κάνει ένα ταχύ γύρο και το κατάφερε καθώς κατετάγη 3ος. Ο Ιταλός δήλωσε σχετικά:

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον χρόνο που έκανα το πρωί, ωστόσο μπερδεύτηκα λίγο στην προσομοίωση αγώνα. Χτες, με σκληρά ελαστικά οδηγούσα πολύ γρήγορα ενώ σήμερα, με μαλακά λάστιχα, δεν μπόρεσα να κάνω το ίδιο. Εντούτοις είμαι ήρεμος επειδή σήμερα δεν είχαμε τόσο ευρεία επιλογή ελαστικών, όπως χτες. Σε διαφορετική περίπτωση θα ήμουν πιο γρήγορος σήμερα στην προσομοίωση αγώνα. Κάναμε καλή δουλειά και τις τρεις ημέρες και χαίρομαι που οι επόμενες δοκιμές θα γίνουν σε άλλη πίστα επειδή αυτή την… βαρέθηκα!»

 

Ο Hiroshi Aoyama τόνισε:

«Αυτές οι δοκιμές ήταν μια πρόκληση για εμένα. Δουλέψαμε σκληρά και για κάποια αποτελέσματα είμαι ικανοποιημένος ενώ για κάποια άλλα όχι. Η ομάδα με υποστήριξε πολύ και μαζί βρήκαμε λύσεις που μας επέτρεψαν να βελτιώσουμε την μοτοσυκλέτα. Είμαι ικανοποιημένος και δεν βλέπω την ώρα να βρεθώ στο Κατάρ όπου θα δουλέψουμε και πάλι μαζί.»

 

Ο Fausto Gresini δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από αυτές τις δοκιμές:

«Το δεύτερο τεστ μας έκανε να καταλάβουμε ότι ο Marco έχει ωριμάσει πολύ σε σχέση με πέρσι και μπορεί να κινείται γρήγορα διαρκώς. Έκανε έναν πολύ γρήγορο χρόνο και τα πήγε καλά και στην προσομοίωση αγώνα. Αν αποκτήσει περισσότερη εμπειρία θα μπορεί να πάει καλά στο Πρωτάθλημα. Είμαι ευχαριστημένος από την πρόοδο της ομάδας και από την υποστήριξη που έχουμε από το HRC. Επίσης, ο Marco έχει βελτιώσει τη φυσική κατάστασή του και όλα αυτά μας κάνουν να περιμένουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να μας γεμίζουν χαρά.

Οι δοκιμές ήταν θετικές και για τον Aoyama ο οποίος ποτέ δεν προσπάθησε να κάνει ένα γρήγορο γύρο, αλλά επικεντρώθηκε στο να ρυθμίσει σωστά την μοτοσυκλέτα. Έχουμε μια σπουδαία ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια συναρπαστική χρονιά.»

Επόμενο άρθρο »

Sepang 3η ημέρα: Δηλώσεις L. Capirossi, R. de Puniet, T. Elias

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang, 3η ημέρα: Δηλώσεις Yamaha Tech 3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα