• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang, 3η ημέρα: Δηλώσεις Ducati
Καταλαβαίνουν ότι έχουν δουλειά ακόμα
Νέα 24/02/2011 - 17:35

Ο Valentino Rossi (φωτογραφία) επέστρεψε σήμερα στην πίστα αλλά η ίωση που τον ταλαιπωρεί δεν του επέτρεψε να βελτιώσει τον χρόνο του. Παρόλα αυτά, ο Ιταλός αναβάτης συμπλήρωσε 59 γύρους σε αυτή και μετά τη διαδικασία δήλωσε:

«Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από αυτές τις δοκιμές επειδή δεν καταφέραμε να πιάσουμε τους στόχους που είχαμε θέσει. Δεν ήμασταν στην πρώτη εξάδα ούτε και μειώσαμε τον χρόνο μας συγκριτικά με τους πρώτους. Αντιθέτως, η διαφορά μας αυξήθηκε στα 1,8 δευτερόλεπτα.

 

Έπειτα από την πρώτη ημέρα νομίζαμε ότι θα τα καταφέρναμε. Ξεκινήσαμε καλά και κάναμε την μοτοσυκλέτα να κινείται ικανοποιητικά με σκληρά ελαστικά. Όμως, στη συνέχεια δεν βελτιωθήκαμε. Αν και πιστεύω ότι θα βρούμε γρήγορα λύσεις με τον τρόπο λειτουργίας των ηλεκτρονικών, δεν νομίζω ότι θα κάνουμε το ίδιο και με τις ρυθμίσεις του πλαισίου. Προσπαθήσαμε σκληρά σε αυτόν τον τομέα αλλά δεν τα καταφέραμε ακόμα. Τώρα μπορώ να φρενάρω έντονα όμως χάνω χρόνο μέσα στη στροφή.

 

Είναι μειονέκτημα ότι οδήγησα μόνο τις δύο από τις τρεις ημέρες. Αν και είχαμε προετοιμαστεί γι’ αυτό το ενδεχόμενο, δεν μπορέσαμε να το αποφύγουμε. Στο μέλλον θα βρούμε κάποιες λύσεις αλλά δεν θα έχουμε το χρόνο να τις δοκιμάσουμε επισταμένα. Παραδοσιακά, η πίστα της Sepang δεν είναι η αγαπημένη της Ducati. Στο Κατάρ, που είναι ένα διαφορετικό σιρκουί, θα δούμε εάν μπορούμε να κινηθούμε γρηγορότερα.»

 

Ο Nicky Hayden, ο οποίος συμπλήρωσε 71 γύρους σήμερα, επεσήμανε:

«Δοκιμάσαμε πολλές διαφορετικές ρυθμίσεις σε αυτό τεστ αναφορικά με την ανάρτηση και τα ηλεκτρονικά. Θέλαμε να βελτιώσουμε την αίσθησή της στην πίστα και βρούμε το σωστό στήσιμο για τη φετινή χρονιά. Ωστόσο, μείναμε πίσω όχι εξαιτίας ενός σημαντικού προβλήματος αλλά εξαιτίας συνδυασμού πολλών μικρότερων.

 

Έχω μια καλή μοτοσυκλέτα και μια καλή ομάδα, όμως πρέπει να βελτιωθούμε. Έχουμε πολλή δουλειά ακόμα, αν και κάναμε πρόοδο, αναμφίβολα. Αυτές τις τρεις ημέρες όλοι δουλέψαμε σκληρά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματα της μοτοσυκλέτας.»

Επόμενο άρθρο »

VIP* H Honda μιλάει για το μυστικό της!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang, 3η ημέρα: Δηλώσεις Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα