• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang, 3η ημέρα: Δηλώσεις Yamaha
Θετική η αποτίμηση των τριήμερων δοκιμών
Νέα 24/02/2011 - 17:00

Οι Ben Spies και Jorge Lorenzo, οι αναβάτες της Yamaha Factory Racing, βρέθηκαν στην 5η και την 7η θέση των σημερινών δοκιμών. Ο Τεξανός οδηγός συμπλήρωσε 32 γύρους στην πίστα και σημείωσε τον ταχύτερο γύρο του σε αυτή χρησιμοποιώντας μαλακά ελαστικά.

Ο Ισπανός συμπλήρωσε 48 γύρους, οι 20 από τους οποίους ήταν προσομοίωση αγώνα. Στο τέλος της ημέρας δήλωσαν:

 

Jorge Lorenzo (φωτογραφία):

«Έπειτα από δυόμιση ημέρες δοκιμών και την προσομοίωση αγώνα αισθάνομαι κουρασμένος, όμως τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά. Ο ρυθμός μας ήταν σταθερός και είμαι χαρούμενος που βελτιώσαμε την μοτοσυκλέτα. Νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά και βελτιώσαμε την πρόσφυση, ωστόσο πρέπει να μειώσουμε τους χρόνους μας.»

 

Ben Spies:

«Ήταν μια παραγωγική ημέρα καθώς δουλέψαμε πολύ. Έκανα κάποια μικρά λάθη αλλά το ισοζύγιο είναι θετικό. Βεβαίως έχουμε πολλά να βελτιώσουμε αλλά απέχουμε πολύ από τον αγωνιστικό ρυθμό μας. Πρέπει να βρούμε τρόπο να κάνουμε πιο γρήγορη την μοτοσυκλέτα για να είμαστε ανταγωνιστικοί στις χρονομετρημένες δοκιμές πριν τον αγώνα αλλά και κατά τη διάρκεια αυτού.

Οι σημερινές συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές και είμαι ικανοποιημένος με τον χρόνο μου. Περιμένω εναγωνίως τις ψυχρότερες θερμοκρασίες του Κατάρ! Η ομάδα ήταν εκπληκτική για μία φορά ακόμα και χαίρομαι πολύ που συνεργάζομαι μαζί τους.»

 

Wilko Zeelanberg, Team Manager:

«Τα πήγαμε καλά σήμερα. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της προσομοίωσης αγώνα. Ο Jorge ήταν σταθερός στην απόδοσή του η οποία δεν μειώθηκε ως το τέλος. Βεβαίως οι ανταγωνιστές μας ήταν πολύ γρήγοροι το πρωί, όμως αυτό ήταν μόλις το δεύτερο τεστ της χρονιάς. Νομίζω ότι στο Κατάρ τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά. Βελτιώσαμε την μοτοσυκλέτα και αυτός ήταν ο στόχος μας. Ξέρουμε ότι έχουμε πολλή δουλειά ακόμα και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε.»

 

Massimo Meregali, Team Director:

«Οι δοκιμές είχαν θετικό αποτέλεσμα. Βελτιώσαμε την πρόσφυση της μοτοσυκλέτας και τον τρόπο που συμπεριφέρεται στην πίστα. Ο Ben βελτίωσε σημαντικά το χρόνο του σε σύγκριση με αυτόν που σημείωσε στις προηγούμενες δοκιμές εδώ και αυτό μας ικανοποιεί. Βεβαίως η διαφορά μας με τους πρώτους είναι σημαντική σε ό,τι αφορά τους χρόνους, όμως στην προσομοίωση αγώνα είμαστε ανταγωνιστικοί και πάμε στο Κατάρ γνωρίζοντας ότι μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό.

Ο Jorge βρήκε τις σωστές ρυθμίσεις της ανάρτησης το απόγευμα και έκανε μια επιτυχημένη προσομοίωση αγώνα. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που δούλεψε η ομάδα αλλά και επειδή πετύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει.»

Επόμενο άρθρο »

Sepang, 3η ημέρα: Δηλώσεις Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang, 3η ημέρα: Δηλώσεις Suzuki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα