• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang, 3η ημέρα: Δηλώσεις Suzuki
Ευχαριστημένοι από τις δοκιμές στην Suzuki
Νέα 24/02/2011 - 16:38

O Αlvaro Bautista, ο αναβάτης της Rizla Suzuki, έκανε σήμερα 34 γύρους στην πίστα της Sepang και μείωσε κατά μισό δευτερόλεπτο τον χρόνο του. Αν και είχε μια ανώδυνη πτώση, κατάφερε να καταταγεί 8ος. Ο Ισπανός οδηγός δήλωσε σχετικά:

 

«Σήμερα αισθανόμουν καλύτερα από χτες καθώς οι γιατροί μου έδωσαν βιταμίνες. Σημείωσα τον ταχύτερο χρόνο μου μόλις στον πρώτο γύρο αλλά έκανα πολλά λάθη. Αν δεν τα είχα κάνει θα είχα χρόνο κοντά στα δύο λεπτά.

Όσο περνούσε η ώρα ήταν δύσκολο να κινηθώ ταχύτερα επειδή αυξανόταν η θερμοκρασία και φθείρονταν τα ελαστικά. Οι δοκιμές δεν ήταν ό,τι καλύτερο επειδή δεν ήμουν σε καλή κατάσταση και έτσι δεν έκανα πολλούς συνεχόμενους γύρους. Πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από τους ανθρώπους της ομάδας. Ωστόσο, βελτιώσαμε την μοτοσυκλέτα η οποία είναι σταθερή πλέον και έχει καλή αίσθηση όταν κινούμαι με μεγάλη ταχύτητα.

Ελπίζω στις πιο κρύες συνθήκες που θα επικρατούν στο Κατάρ να συμπεριφέρεται το ίδιο. Τώρα, θέλω να τρέξω πολύ σε αγώνα!»

 

Ο Paul Denning, Team Manager, δήλωσε:

«Ήταν λίγο περίεργες αυτές οι δοκιμές, παρόλα αυτά είχαμε κάποια ξεκάθαρα αποτελέσματα χάρη στον Nobu και τους μηχανικούς. Κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και η δουλειά τους είναι σημαντική για το μέλλον. Ο Alvaro απογοητεύτηκε από την επίδοσή του, όμως η 8η θέση στην οποία βρέθηκε σήμερα είναι καλή. Ξέρουμε τη διαφορά του Alvaro ως αναβάτη και ως αγωνιζόμενου. Η ομάδα δούλεψε πολύ καλά και με ήρεμο τρόπο και αυτό είναι θετικό. Ο ανταγωνισμός φέτος θα είναι έντονος.»

Επόμενο άρθρο »

Sepang, 3η ημέρα: Δηλώσεις Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang, 3η ημέρα: Ικανοποίηση στην Bridgestone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα