• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang, 3η ημέρα: Ικανοποίηση στην Bridgestone
Πήραν τα στοιχεία που ήθελαν
Νέα 24/02/2011 - 16:37

Τα αποτελέσματα από τις τριήμερες δοκιμές στην πίστα της Sepang θα αξιολογηθούν διεξοδικά από τους ανθρώπους της Bridgestone, ωστόσο οι πρώτες εντυπώσεις τους είναι θετικές.

Η εταιρεία είχε στη διάθεση των αναβατών δύο τύπους ελαστικών για εμπρός, με σκληρή και πολύ σκληρή γόμα και δύο για πίσω, μέτρια γόμα και σκληρή. Όπως ανακοινώθηκε, η Bridgestone δώρισε 1.000 ρίνγκιτ (περίπου 500 ευρώ) για τους πλημμυροπαθείς της Μαλαισίας.

 

Ο Hirohide Hamashima, Διευθυντής του τμήματος εξέλιξης των ελαστικών, δήλωσε σχετικά:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των ελαστικών μας επειδή οι θερμοκρασίες στην πίστα ήταν υψηλές. Οι χρόνοι που έκαναν οι οδηγοί ήταν πολύ γρήγοροι. Συλλέξαμε πολλά στοιχεία από τις δοκιμές και θα δούμε τι χρειάζεται για να βελτιώσομε στα ελαστικά μας ώστε να πληρούν τις ανάγκες των μοτοσυκλετών του 2011. Επίσης, πολλοί αναβάτες έκαναν πολλούς γύρους με τα ίδια ελαστικά και αυτά άντεξαν, κάτι που είναι ενθαρρυντικό για την απόδοσή τους.

Συμπερασματικά, αυτές οι δοκιμές ήταν πολύ βασικές για την περαιτέρω εξέλιξη των ελαστικών μας και πρέπει να ευχαριστήσω τους αναβάτες για τις πληροφορίες που μας έδωσαν και για την υποστήριξή τους.»

Επόμενο άρθρο »

Sepang, 3η ημέρα: Δηλώσεις Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Με το Νο1 ο M. Biaggi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα