• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Ben Spies μπορεί να εξελίξει την Μ1
Ο Herve Poncharal είναι σίγουρος για τον Αμερικανό
Νέα 13/02/2011 - 16:49

Ο Spies φέτος αγωνίζεται για την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι θα έχει πολύ μεγαλύτερο ρόλο στην εξέλιξη της YZR-M1 σε σχέση με την δορυφορική Monster Yamaha Tech 3, με την οποία αγωνίστηκε πέρυσι. 

Βέβαια η Yamaha έχασε τις υπηρεσίες του Valentino Rossi, που θεωρείται ο κορυφαίος οδηγός σε εξέλιξη και πολλοί υποστηρίζουν ότι μαζί θα χάσει και την ικανότητα να βελτιωθεί στον τομέα της μοτοσυκλέτας της. Όμως ο But Spies μπορεί να βοηθήσει στο γεφύρωμα του κενού, σύμφωνα με τον Poncharal, που ξέρει καλά τον Τεξανό, από τη δουλειά του το 2010.

Επίσης η Yamaha προσβλέπει στην συνεισφορά του Spies και του Jorge Lorenzo στην εξέλιξη που θα γίνει μέσα στην χρονιά για την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας του 2012 στα 1000cc. Και με τον Masao Furusawa να επιβεβαιώνει ότι ήδη το πρωτότυπο του 2012 δοκιμάζεται σε πίστες στην Ιαπωνία, η στιγμή που οι εργοστασιακοί οδηγοί θα το δοκιμάσουν επίσης, πλησιάζει.

 

Για το ρόλο του Spies στην εξέλιξη αυτή και στην ρύθμιση των 800cc της φετινής YZR-M1, μίλησε ο Poncharal στην Βρετανική MCN:

«Πιστεύω ότι ο Ben έχει καλή αίσθηση σε τεχνικό επίπεδο. Είναι πολύ μεθοδικός και ποτέ δεν έρχεται στο γκαράζ για να πετάξει το κράνος του, ακόμη και όταν δεν πάει καλά. Απλά κάθεται και πολύ ήρεμα μας εξηγεί το τι συμβαίνει και είναι πού καλός στο να εξηγεί τι γίνεται, τι αισθάνεται και τι χρειάζεται για να πάει γρηγορότερα με την μοτοσυκλέτα. Ξεκάθαρα πιστεύω ότι το προφίλ του θα βοηθήσει την Yamaha να δουλέψει καλά και να εξελίξει μια καλή μοτοσυκλέτα. Δεν λέω ότι θα είναι καλύτερος από τον Valentino, αλλά ο Ben τώρα ξέρει καλά την μοτοσυκλέτα, ώστε να είναι ικανός να τους βοηθήσει στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα καλό στοιχείο για αυτούς και στα αποτελέσματα και στο να τους βοηθήσει στην εξέλιξη. Ο Ben δεν μιλάει πολύ, αλλά αυτά που λέει είναι σωστά και είναι ότι ακριβώς χρειάζεται να ακούσει ένας μηχανικός.»

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2 : O L. Wargala στη θέση του F. Nieto

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA