• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Δηλώσεις των πρωταγωνιστών
Τι είπαν οι αναβάτες έπειτα από τις δοκιμές στην Βαλένθια
Νέα 13/02/2011 - 16:29

Σε προηγούμενη είδηση μπορείτε να διαβάσετε για τα αποτελέσματα των δοκιμών της κατηγορίας Moto2 στην Βαλένθια. Ας δούμε, τώρα, τι δήλωσαν οι αναβάτες έπειτα από αυτές:

 

Ο Marc Marquez, ένας από τους δύο ταχύτερους (μαζί με τον S. Redding), είπε:

«Η αποτίμηση των δοκιμών είναι θετική. Ο χρόνος μας ήταν κατά 1,5 δευτερόλεπτα ταχύτερος από αυτόν που κάναμε την πρώτη ημέρα. Βελτιωνόμασταν συνεχώς και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Την τρίτη ημέρα δοκιμάσαμε διάφορες ρυθμίσεις στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας αλλά έχουμε δουλειά ακόμα.

Κάναμε έναν καλό χρόνο όμως δεν ήταν αυτός ο σκοπός μας, το σημαντικότερο είναι να δεθούμε ως ομάδα και να κάνουμε δοκιμές με διαφορετικές ρυθμίσεις στην μοτοσυκλέτα. Είμαστε επίμονοι και πιστεύω να παραμείνουμε το ίδιο και στις επόμενες δοκιμές που θα γίνουν στην Πορτογαλία. Προσαρμόζομαι στην κατηγορία, όμως έχω πολλά να μάθω μέχρι τον πρώτο αγώνα της χρονιάς.»

 

Ο Scott Redding (φωτογραφία) δήλωσε:

«Σήμερα έκανα τον ταχύτερο γύρο μου στην Βαλένθια και αυτό σημαίνει ότι οι δοκιμές πήγαν καλά. Ρυθμίσαμε την μοτοσυκλέτα ώστε να ταιριάζει στο στυλ οδήγησής μου, όμως αυτές οι αλλαγές επηρέασαν την ισορροπία της. Με τη βοήθεια του Pete Benson, επικεφαλής της ομάδας, και του Mike Norton, μηχανικού της Ohlins, βελτιώσαμε πολλά τις τρεις ημέρες των δοκιμών. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο και στο Εστορίλ.»

 

Με τη σειρά του, ο Mika Kallio επεσήμανε:

«Το τεστ ήταν θετικό και είμαι χαρούμενος από την εξέλιξη που είχε. Αν, μάλιστα, σημείωνα ταχύτερο χρόνο κατά μισό δευτερόλεπτο, θα ήμουν ευτυχισμένος. Ο ώμος μου δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση έπειτα από την επέμβαση. Δοκιμάσαμε πολλές ρυθμίσεις στην μοτοσυκλέτα και βελτιωνόμασταν συνεχώς, ωστόσο θέλω λίγο χρόνο ακόμα για να αισθανθώ άνετα πάνω σε αυτή.»

 

Την ικανοποίησή του από το αποτέλεσμα των δοκιμών τόνισε και ο Andrea Iannone:

«Η διαδικασία ήταν πολύ χρήσιμη για εμάς. Δουλέψαμε εντατικά και βρήκαμε τα θετικά σημεία της μοτοσυκλέτας, κάτι που μας κάνει να έχουμε εμπιστοσύνη. Εργαστήκαμε με συγκεκριμένο πρόγραμμα και θέλω να ευχαριστήσω τόσο την ομάδα της Suter για τη βοήθειά της όσο και τον μηχανικό μου της Ohlins. Είμαι χαρούμενος από το επίπεδο εξέλιξης της μοτοσυκλέτας και από την επίδοσή μου.»

 

O Mike di Meglio τόνισε:

«Η μοτοσυκλέτα βελτιώθηκε πολύ και χαίρομαι γι’ αυτό. Φεύγω από την πίστα έχοντας κάνει έναν καλό χρόνο, γνωρίζοντας τι ανάγκες έχω αλλά και πως συμπεριφέρεται η μοτοσυκλέτα. Ήδη αισθάνομαι πολύ καλά πάνω σε αυτή και χαίρομαι που συνεργάζομαι με τους ανθρώπους της Tech3.

Κάναμε δοκιμές για να βρούμε την καλύτερη ισορροπία στην μοτοσυκλέτα και θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Στις επόμενες δοκιμές θα βελτιωθούμε περισσότερο. Χρησιμοποιήσαμε έναν “βασικό” κινητήρα και δεν ξέρουμε τι κινητήρες είχαν οι άλλες ομάδες. Σημείωσα ταχύτερο χρόνο απ’ ό,τι την τελευταία φορά που βρεθήκαμε στην Βαλένθια και ξέρω ότι η μοτοσυκλέτα έχει πολλές δυνατότητες.»

 

Τέλος, ο Bradley Smith δήλωσε:

«Οι δοκιμές ήταν σημαντικές για εμένα καθώς έμαθα πολλά. Ήταν η πρώτη φορά που οδήγησα την μοτοσυκλέτα του 2011 και δουλέψαμε πολύ για να βρούμε την σωστή γεωμετρία της ανάρτησης και την καλύτερη ισορροπία. Δοκιμάσαμε πολλές διαφορετικές ρυθμίσεις και είδαμε πώς συμπεριφέρεται η μοτοσυκλέτα.

Με φοβίζει το γεγονός ότι ακόμα έχουμε μόνο έξι ημέρες δοκιμών μέχρι την έναρξη των αγώνων αλλά νομίζω ότι είμαστε σε σωστό δρόμο. Βελτίωσα τον χρόνο μου κατά 1,4 δευτερόλεπτα συγκριτικά με αυτόν που σημείωσα τον περασμένο Νοέμβριο και αυτό δείχνει την καλή δουλειά που κάναμε. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου και από την πολύ καλή δουλειά της. Ελπίζω να περάσω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στην πίστα στις επόμενες δοκιμές.»

Επόμενο άρθρο »

Ο Ben Spies μπορεί να εξελίξει την Μ1

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez, Redding οι ταχύτεροι του τεστ της Moto2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA