• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 : O L. Wargala στη θέση του F. Nieto
Ο Πολωνός θα αντικαταστήσει τον Nieto στην G22 Racing
Νέα 14/02/2011 - 12:07

Η απόφαση του Fonsi Nieto να αποσυρθεί από τους αγώνες έδωσε την ευκαιρία στον Lukasz Wargala να πάρει τη θέση του Ισπανού στην ομάδα G22 Racing και να συμμετέχει στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Moto2.

 

Ο Πολωνός αναβάτης (αριστερά στη φωτογραφία) συμμετείχε στις δοκιμές της κατηγορίας που έγιναν στην Βαλένθια σαν έκτακτος οδηγός και –έπειτα από την υπογραφή της συμφωνίας με τα αδέρφια Pablo and Gelete Nieto, ιδιοκτήτες της G22 Racing– θα λάβει μέρος στο φετινό Πρωτάθλημα.

 

Ο Lukasz Wargala, σε δηλώσεις του, εξέφρασε τη χαρά του για τη συνεργασία με τη νέα του ομάδα και τόνισε:

«Είμαι ευτυχής που είμαι ο πρώτος Πολωνός αναβάτης ο οποίος θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσυκλετών έπειτα από σχεδόν 40 χρόνια. Είναι τιμή μου και θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια για να κάνω τους συμπατριώτες μου περήφανους.

Η πρόκληση είναι μεγάλη και γνωρίζω ότι οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Χρειάζεται να ξέρεις καλά τόσο τη μοτοσυκλέτα όσο και τις πίστες για να διακριθείς. Γι’ αυτό, φέτος θα επικεντρωθώ στο να μαθαίνω και ελπίζω να μην είναι η τελευταία χρονιά συμμετοχής μου στο θεσμό! Ξέρω ότι όλοι στην ομάδα είναι πολύ καλοί στην δουλειά τους και ότι έχουν μια πολύ καλή μοτοσυκλέτα.»

 

Από τη μεριά του ο Pablo Nieto δήλωσε:

«Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται από νέους σε ηλικία ανθρώπους και είναι σημαντικό να έχουμε μαζί μας έναν αναβάτη όπως ο Lukasz Wargala με τον οποίο μπορούμε να μεγαλώσουμε μαζί. Ο Lukasz είναι καλός οδηγός όμως πρέπει να μάθει πολλά και σε αυτό θα επικεντρωθούμε αυτή τη σεζόν. Δεν θα τον πιέσουμε για αποτελέσματα. Αν και γνωριζόμαστε λίγο χρονικό διάστημα, ξέρω ότι είναι καλός χαρακτήρας και ότι μπορεί να τα καταφέρει στην Moto2.

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό ότι είναι ο πρώτος Πολωνός αναβάτης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έπειτα από περίπου 40 χρόνια. Ο προηγούμενος ήταν ο Ryszard Mankiewicz ο οποίος είχε τρέξει με τον πατέρα μου (σημ.: Angel Nieto). Τα συναισθήματα είναι έντονα για όλους μας.»

Επόμενο άρθρο »

Στην Sepang τα νέα χρώματα της Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Ben Spies μπορεί να εξελίξει την Μ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA