• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ικανοποιημένος ο Karel Abraham
Από την ως τώρα προσαρμογή του
Νέα 08/02/2011 - 16:14

Ο Karel Abraham έδειξε να προσαρμόζεται γρήγορα με την Ducati της Cardion AB Motoracing στις δοκιμές που έγιναν στην πίστα της Sepang. Ο Τσέχος αναβάτης συνήθισε γρήγορα την «Desmocedici» και –αν και η επίτευξη ενός πολύ γρήγορου χρόνου δεν ήταν αυτοσκοπός για την ομάδα– ήταν λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα πιο αργός από τον πρώτο (M. Simoncelli).

 

Ο K. Abraham, ο οποίος συμμετέχει για πρώτη φορά φέτος στην κατηγορία MotoGP, δήλωσε:

«Επικεντρωθήκαμε κυρίως στις δοκιμές ελαστικών και στο πώς να ρυθμίσουμε καλύτερα την συμπεριφορά του εμπρός και του πίσω μέρους της μοτοσυκλέτας στις στροφές. Στην αρχή αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τους κραδασμούς από τον εμπρός τροχό, έπειτα με τον πίσω που γλιστρούσε πολύ και έπρεπε να βρούμε τις αιτίες που προκαλούσαν αυτά τα φαινόμενα. Συνεπώς, δουλέψαμε κυρίως για να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις σε αυτούς τους τομείς.» (σημ.: Θυμίζουμε ότι αντίστοιχα προβλήματα ανέφεραν και οι Valentino Rossi και Nicky Hayden στις δικές τους Ducati).

 

Όταν ρωτήθηκε για το κατά πόσο έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα της κατηγορίας MotoGP ο Abraham είπε:

«Νομίζω ότι τα έχω καταφέρει καλά ως τώρα. Η Ducati είναι μια σχετικά δύσκολη στην οδήγησή της μοτοσυκλέτα καθώς έχει πολλή δύναμη που δεν την έχω συνηθίσει ακόμα. Σίγουρα θα χρειαστούν και άλλες δοκιμές για να το κάνω. Οι γραμμές που πρέπει να ακολουθώ στην πίστα διαφέρουν πολύ από αυτές μιας μοτοσυκλέτας της Moto2, π.χ. Πρέπει να προσαρμοστώ στο νέο στυλ οδήγησης αλλά αυτό θα πάρει λίγο χρόνο», κατέληξε.

Επόμενο άρθρο »

Ο Fonsi Nieto σταματά τους αγώνες

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: O M. Marquez στην Καταλωνία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα