• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: O M. Marquez στην Καταλωνία
Συμπλήρωσε 54 γύρους στην Ισπανική πίστα
Νέα 08/02/2011 - 15:27

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της κατηγορίας των 125 κ. εκ. έκανε τις πρώτες (ανεπίσημες) δοκιμές στην Καταλωνία για να εξοικειωθεί με την μοτοσυκλέτα της Moto2 κατηγορίας στην οποία θα συμμετέχει φέτος.

 

Ο Marc Marquez έκανε συνολικά 54 γύρους και στο τέλος δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθειά του:

«Την πρώτη ημέρα της επιστροφής στην πίστα πάντα χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για να βρεις τον ρυθμό σου, έπειτα από μια τόσο μακρόχρονη περίοδο απουσίας. Στην αρχή δεν αισθάνθηκα πολύ άνετα, όμως με τη βοήθεια της ομάδας μπορέσαμε να βελτιωθούμε σταδιακά. Όταν άρχισα να κινούμαι ταχύτερα, δοκιμάσαμε κάποιες νέες ρυθμίσεις στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας οι οποίες δεν ήταν σημαντικής σημασίας. Πλέον πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα δεδομένα με ηρεμία καθώς έχουμε χρόνο να κάνουμε τις αλλαγές που πρέπει για να κινηθούμε ταχύτατα.

Αυτή η πρώτη επαφή με την μοτοσυκλέτα έγινε περισσότερο για να μπορέσω να κάνω τα πρώτα χιλιόμετρα με αυτή, να τη συνηθίσω και να αποκτήσω εμπιστοσύνη. Πάντως, όταν αύξησα τον ρυθμό μου, παρατήρησα κάποια πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε στο στήσιμό της», κατέληξε ο Marquez.

Επόμενο άρθρο »

Ικανοποιημένος ο Karel Abraham

« Προηγούμενο άρθρο

Οι J. Lorenzo, B. Spies στην Ταϊλάνδη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα