• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Fonsi Nieto σταματά τους αγώνες
Ανακοίνωσε επίσημα την απόφασή του
Νέα 08/02/2011 - 17:15

Όπως είχαμε γράψει στο site μας προχτές, ο Fonsi Nieto έδωσε συνέντευξη Τύπου όπου ανακοίνωσε ότι «συνταξιοδοτείται», λίγες ημέρες πριν αρχίσουν στην Βαλένθια οι επίσημες δοκιμές της κατηγορίας Moto2 στην οποία και επρόκειτο να συμμετέχει με την ομάδα G22 Racing.

Όπως εξήγησε, πήρε αυτή την απόφαση επειδή δεν έχει συνέλθει από τον περσινό τραυματισμό του στο πόδι που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή (τα παυσίπονα που έπαιρνε είχαν παρενέργειες και του προκάλεσαν ανακοπή καρδιάς για 40 δευτερόλεπτα).

 

Ο 32χρονος Ισπανός, ανηψιός του Angel Nieto, δήλωσε σχετικά:

«Πήρα την απόφαση και το συζήτησα με ξαδέρφια μου, Gelete και Pablo, επειδή η ομάδα είναι δική τους και δεν ήθελα να τους δημιουργήσω οποιοδήποτε πρόβλημα. Το πόδι μου δεν έχει επανέλθει. Πάω στο γυμναστήριο και έπειτα από πέντε λεπτά πρέπει να σταματήσω την προπόνηση. Όταν δεν μπορώ να κάνω κάτι καλά, τότε δεν θέλω να το κάνω καθόλου και προτιμώ ν’ αποσυρθώ. Να ξέρετε, όμως ότι αυτή η απόφαση μου προκαλεί μεγάλο πόνο επίσης», κατέληξε.

 

O F. Nieto έχει κερδίσει το Ισπανικό Πρωτάθλημα των 125 κ. εκ. το 1998 και των 250 κ. εκ. το 1999 και 2000. Το 2002 ήταν δεύτερος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των 250 κ. εκ., το 2005 συμμετείχε στo WSBK και το 2007 συμμετείχε στο MotoGP, όπου αντικατέστησε τον τραυματία Olivier Jacque στο Γαλλικό Grand Prix.

Επόμενο άρθρο »

Ο J. Hopkins θα κάνει δοκιμές στο Qatar

« Προηγούμενο άρθρο

Ικανοποιημένος ο Karel Abraham

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα