• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: «Αντιπαλός μου είναι ο Stoner»
«... όμως έμαθα πολλά από τον Valentino Rossi»
Νέα 21/01/2011 - 00:28

Ο Jorge Lorenzo κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Ινδονησία έδωσε συνέντευξη σε εφημερίδα της Τζακάρτα όπου δήλωσε ότι ο κυριότερος αντιπαλός του για το 2011 θα είναι ο Casey Stoner.

 

Ο αναβάτης της Yamaha είπε ότι αισθάνεται πολύ ωραία που είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής αλλά ξεκαθάρισε ότι αυτό είναι ένα γεγονός που ανήκει στο παρελθόν.

«Πρέπει ν’ αρχίσουμε μια νέα προσπάθεια για να κερδίσουμε και το 2011. O κυριότερος ανταγωνιστής μου θα είναι ο Stoner και το λέω αυτό επειδή εμείς οι δύο ήμασταν οι ταχύτεροι στις δοκιμές στη Valencia. Αν δείτε τα χρονομετρημένα αποτελέσματα θα διαπιστώσετε πόσο κοντά είμασταν,» είπε ο Lorenzo για να υποστηρίξει την άποψή του.

 

Όμως ποια είναι η γνώμη του αναβάτη της Yamaha για τον Valentino Rossi;

«Έμαθα πολλά από τον Valentino στα τρία χρόνια που ήμασταν μαζί. Όπως αυτός, έμαθα να είμαι τελειομανής και να δίνω μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια όταν εξελίσσω και ρυθμίζω την μοτοσυκλέτα. Έχει κερδίσει εννιά Παγκόσμια Πρωταθλήματα, είναι μεγάλο ταλέντο και μια μεγάλη προσωπικότητα. Ωστόσο δεν έχει κάνει πολλές δοκιμές με την Ducati και ο μόνος που έχει κερδίσει ως τώρα με αυτή είναι ο Stoner».

 

Όταν ρωτήθηκε για το τί προβλέπει να γίνει στο πρώτο Grand Prix της χρονιάς αλλά και για τη νέα μοτοσυκλέτα της Ιαπωνικής ομάδας ο Lorenzo απάντησε:

«Κανείς δεν ξέρει πώς θα τελειώσει ο αγώνας στο Qatar. Διεξάγεται βράδυ και αυτό σημαίνει ότι είναι δυνατόν να κερδίσει και ένας τρίτος αναβάτης, π.χ. ο Rossi. Φέτος, στην Yamaha έχουμε μια καινούργια μοτοσυκλέτα και εγώ έχω έναν νέο συναθλητή, μικρό σε ηλικία και ταχύτατο κάτι που θα δώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον ανταγωνισμό. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μεγαλύτερη απόδοση και αμεσότερη επιτάχυνση,» κατέληξε ο J. Lorenzo.

Επόμενο άρθρο »

Το MotoGP στο «Silverstone Wing»

« Προηγούμενο άρθρο

«Οδηγώντας με ασφάλεια» από τον ΑΝΤ1 97,2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα