• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Οδηγώντας με ασφάλεια» από τον ΑΝΤ1 97,2
Με τον Άρη Γαλανόπουλο, κάθε Σαββατοκύριακο 13:00-14:00
Νέα 21/01/2011 - 16:21

Μια νέα ενημερωτική εκπομπή για το αυτοκίνητο, την οδική ασφάλεια, το περιβάλλον και τις μεταφορές, εντάχθηκε στο ανανεωμένο πρόγραμμα του ραδιόφωνου του ΑΝΤ1 97,2 FM.

Ονομάζεται «Οδηγώντας με ασφάλεια» και συντελεστές της είναι οι Άρης Γαλανόπουλος, Δημήτρης Διατσίδης, Μανώλης Αγριμανάκης, Νίκος Λιβανός και Ευαγόρας Παπαθέου.

 

Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι, από τις 13:00-14:00. Σκοπός των δημιουργών του νέου αυτοκινητικού μαγκαζίνο είναι να ενημερώνουν πληρέστατα τους ακροατές για ό,τι αφορά τις καθημερινές μας μετακινήσεις με αυτοκίνητο ή με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Γι' αυτό το λόγο η εκπομπή θα περιλαμβάνει απευθείας συνδέσεις, συνεντεύξεις, αναλυτικά ρεπορτάζ και ανταποκρίσεις με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Φυσικά, η θεματολογία δεν περιορίζεται μόνο στα ελληνικά δεδομένα αλλά θα περιλαμβάνει ειδήσεις και απ’ όλο τον κόσμο.

 

Μην ξεχνάτε λοιπόν! Κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 13:00-14:00 συντονιστείτε στη συχνότητα του ΑΝΤ1 97,2 FM και την εκπομπή «Οδηγώντας με ασφάλεια», με τον Άρη Γαλανόπουλο.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: «Αντιπαλός μου είναι ο Stoner»

« Προηγούμενο άρθρο

Ο…ποδοσφαιριστής Manuel Poggiali

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα