• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η BMW Motorrad Italia για το WSBK 2011
Toseland και Badovini οι 2 οδηγοί
Νέα 18/01/2011 - 15:52

 

Η επίσημη παρουσίαση της BMW Motorrad Italia για το πρωτάθλημα WSBK της νέας χρονιάς έγινε με κάθε επισημότητα στην πίστα της Monza. Η ομάδα θα έχει εργοστασιακή υποστήρηξη στην προσπάθειά της, όπως επιβεβαίωσε ο κ. Bernhard Godmayer, επικεφαλής της BMW Motorrad Motorsport. Οι αναβάτες της είναι ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής του θεσμού James Toseland και ο Ayrton Badovini.

 

Ο πρώτος επιθυμεί να δώσει μια νέα ώθηση στην ως τώρα καριέρα του, έπειτα από τη συμμετοχή του στο WSBK με την ομάδα της Sterilgarda Yamaha. Μετά από τις πρώτες δοκιμές της νέας μοτοσυκλέτας ο ίδιος δήλωσε ότι αυτές ήταν μια καλή ευκαιρία να βρεθούν οι κατάλληλες ρυθμίσεις ώστε να είναι ανταγωνιστική.

 

Ο Α. Badovini, ο οποίος επανέρχεται στο θεσμό του WSBK έπειτα από δύο χρόνια, δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την επιστροφή του στην «ενεργό δράση» και επεσήμανε ότι είναι μια σημαντική ευκαιρία γι’ αυτόν και ότι δεν σκοπεύει να την αφήσει να πάει χαμένη. Επίσης τόνισε πόσο σημαντικό είναι να υποστηρίζεται ο αναβάτης από μια καλή εταιρεία και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα στο τέλος της χρονιάς.

James Toseland
James Toseland

Επόμενο άρθρο »

Η Castrol Honda για το WSBK του 2011

« Προηγούμενο άρθρο

Τέλος οι «χοροί», δουλειά στην Jerez για την Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα