• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Castrol Honda για το WSBK του 2011
Στα χέρια των Jonathan Rea και Ruben Xaus
Νέα 18/01/2011 - 22:48

 

Η Honda παρουσίασε σήμερα τη μοτοσυκλέτα με την οποία θα συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα Superbikes. Βασικός χορηγός της ομάδας θα είναι ξανά η Castrol, μια επαγγελματική συνεργασία η οποία ξεκίνησε το 1959. Η ομάδα αναλαμβάνει τη σκυτάλη από την «Ten Kate Racing». Αναβάτες των CBR1000RR για το 2011 θα είναι ο «βετεράνος» στη Honda, Jonathan Rea και ο νεοεισερχόμενος στην ομάδα Ruben Xaus.

 

O J. Rea δήλωσε:

«ο λόγος για ν’ ασχοληθώ με τους αγώνες μοτοσυκλέτας ήταν οι επικές μάχες των Colin Edwards και Troy Bayliss το 2002 στo Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να συμμετέχω φέτος με τα χρώματα της ομάδας τα οποία δείχνουν υπέροχα. Δουλέψαμε πολύ σκληρά με τους μηχανικούς για να εξελίξουμε τις μοτοσυκλέτες και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τους αγώνες».

 

Από τη μεριά του ο R. Xaus δηλωσε:

«είναι πολύ ωραίο συναίσθημα και πολύ σημαντική εξέλιξη για εμένα να συμμετέχω σε μια ομάδα όπως η Castrol Honda, όπου ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μοτοσυκλετών συμπράττει με έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς λιπαντικών. Βεβαίως, σημαντική είναι και η σύνεργασία των ανθρώπων της Ten Kate. Είναι ένας ενδιαφέρων συνδυασμός και θα κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίζουμε τακτικά εντός του 2011».

 

Ο κ. Carlo Fiorani, αγωνιστικός Μάνατζερ της Honda Motor Europe, δήλωσε ενθουσιασμένος από τη συνεργασία με την Castrol. Θυμίζουμε ότι το «δίδυμο» Castrol - Honda κέρδισε τρεις Παγκόσμιους τίτλους στο παρελθόν, το 1997, το 2000 και το 2002.

Ruben Xaus
Ruben Xaus
Jonathan Rea
Jonathan Rea

Επόμενο άρθρο »

H δουλειά πάνω στην Ducati GP11 συνεχίζεται

« Προηγούμενο άρθρο

Η BMW Motorrad Italia για το WSBK 2011

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα