• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi – Alonsο, η κόντρα στον πάγο!
Θα αναμετρηθούν με αυτοκίνητο και καρτ στις 14 Ιανουαρίου
Νέα 28/12/2010 - 16:56

Η κατάσταση της ανάρρωσης του Valentino Rossi έχει πολύ μεγάλη πρόοδο και θα είναι σε καλύτερη από την αναμενόμενη φυσική κατάσταση στο «Wrooom», την μεγάλη γιορτή της Ducati και της Ferrari, που θα γίνει στην Madonna di Campiglio από τις 10 έως τις 15 Ιανουαρίου. 

Όπως ήδη γνωρίζουν οι φανατικού αναγνώστες του site μας και του περιοδικού MOTOGP WORLD, θα είμαστε εκεί σε αποκλειστικότητα για την Ελλάδα και θα σας μεταφέρουμε κάθε πτυχή της μεγάλης αυτής γιορτής, που είναι ουσιαστικά η πρώτη εκδήλωση του 2011, για το μηχανοκίνητο αθλητισμό πίστας (αφού ήδη θα έχει ξεκινήσει το Dakar, που είναι η πρώτη αγωνιστική εκδήλωση της χρονιάς).

Ο μάνατζερ της «κόκκινης» ομάδας, ο Vittoriano Guareschi σε μια συνέντευξη που έδωσε χθες σε ιταλική αθλητική εφημερίδα, αποκάλυψε ότι στις 14 Ιανουαρίου, την τελευταία ημέρα ενεργών εκδηλώσεων του Wrooom, θα απολαύσουμε την πολυαναμενόμενη κόντρα Rossi – Alonsο.

Για όσους δεν γνωρίζουν το ιστορικό, ο Ισπανός της Formula 1 είχε πει στο παρελθόν ότι αν προπονηθεί καλά θα μπορούσε να τρέξει με αξιώσεις στο MotoGP, ο ιταλός του απάντησε με μια πρόκληση σε κόντρα με αυτοκίνητο Ράλι, F1 και μοτοσυκλέτα MotoGP και πέρυσι ο Alonso μας είπε στην αντίστοιχη παρουσίαση των Ducati - Ferrari του 2010, ότι όταν ο Valentino έρθει στην Ducati μπορεί να κανονιστεί κάτι.

Τώρα λοιπόν ο Rossi είναι στην Ducati, οι δύο άνδρες θα βρίσκονται πολλές ώρες μαζί από τις 10 Ιανουαρίου μέχρι τις 14 και το απόγευμα εκείνης της ημέρας θα γίνει ο καθιερωμένος αγώνας στην παγωμένη λίμνη με αυτοκίνητα και καρτ, των οδηγών του MotoGP, εναντίον των πιλότων της Formula 1. To πρωί της ίδιας ημέρας θα έχει γίνει ο αγώνας σκι και snowboard, όπου όμως ο Ιταλός σούπερ-σταρ δεν θα συμμετάσχει, όπως λέει ο Vitto:

«Δεν θα κάνει καθόλου snowboard και είναι απογοητευμένος γιαυτό, γιατί θα είναι πολύ μεγάλο ρίσκο για τον ώμο του. Αλλά σίγουρα θα συμμετάσχει στον αγώνα με αυτοκίνητα στον πάγο, εναντίον του Fernando Alonso.»

 

Βέβαια σε αυτήν την κόντρα Valentino – Fernando, θα λείπει το αυτοκίνητο ράλι και αυτό της Formula 1 και δεν θα υπάρχει μοτοσυκλέτα MotoGP (αν και ο Guareschi πρόπερσι μπήκε στην συγκεκριμένη πίστα στο παγοδρόμιο με μια αγωνιστική Ducati Desmosedici με λάστιχα με καρφιά και μάλιστα πήγε μέχρι 200 χλμ/ώρα!), όμως παρόλα αυτά θα είναι η πρώτη πραγματική κόντρα των δύο Πρωταθλητών, η οποία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Όσο για τον Guareschi την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου θα επιστρέψει στην αγωνιστική του στολή και στην πίστα, μαζί με τον επίσημο δοκιμαστή της Ducati, τον Franco Battaini και θα περάσουν μερικές μέρες στην Jerez, συνεχίζοντας τη δουλειά πάνω στις αλλαγές που ζήτησε ο Vale, ενόψει του τεστ της Μαλαισίας.

 

Επόμενο άρθρο »

Max Biaggi: «Ο Lorenzo φαβορί, αλλά προσοχή στον Stoner»

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Lorenzo βλέπει τον Stoner ως την μεγαλύτερη «απειλή»

Χορηγοί