• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Lorenzo βλέπει τον Stoner ως την μεγαλύτερη «απειλή»
Ο Πρωταθλητής του MotoGP Jorge Lorenzo σχολίασε την μεταγραφή του Casey
Νέα 27/12/2010 - 13:29

Καθώς ο Stoner φεύγει από την Ducati και πάει στην Honda για την επόμενη χρονιά και ο Valentino Rossi από την Yamaha πάει στην Ducati, ο Lorenzo μένει στην Yamaha για να υπερασπιστεί τον τίτλο του. 

 

Σε ερώτηση που έγινε στον Ισπανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή για το τι πιστεύει για αυτές τις μεταγραφές, ο ίδιος είπε και τόνισε πως η μοτοσυκλέτα της Honda έχει να δώσει περισσότερα στον Stoner από ότι έχει η Ducati να δώσει στον Valentino Rossi.

 

Είπε συγκεκριμένα:

«Μου φαίνεται πως η μεταγραφή του Casey στην Honda είναι η μεγαλύτερη απειλή για τον τίτλο. Η Ιαπωνική εταιρεία είναι πολύ μπροστά σε σχέση με την Ducati, αλλά αυτό μπορεί να το πει ο καθένας μετά από το test στην Valencia. H εμπειρία πάντως δείχνει, πως όλα θα φανούν στον πρώτο αγώνα στο Qatar. Η κόκκινη μοτοσυκλέτα έχει πολλές δυνατότητες, οι οποίες φάνηκαν όλα αυτά τα χρόνια με τον Casey Sstoner».  

Επίσης ο Lorenzo πιστεύει πως ο Casey θέλει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος αναβάτης από τον Pedrosa και τον Valentino.

 

«Ο Valentino Rossi έχει την εμπειρία που κανένας δεν έχει, παρά την ηλικία του, αλλά αυτό είναι που μπορεί να τον κάνει να βρίσκεται μπροστά. Κατά τη γνώμη μου όμως, ο Stoner έχει περισσότερο ταλέντο από οποιονδήποτε. Ο τρόπος που οδηγεί είναι εντυπωσιακός, αλλά δεν είναι σταθερός με αποτέλεσμα να έχει αυτές τις πτώσεις που έχει συνήθως. Όταν είναι ήρεμος όμως και συγκεντρωμένος είναι και δύσκολο να τον περάσει κανείς.»

Επόμενο άρθρο »

Rossi – Alonsο, η κόντρα στον πάγο!

« Προηγούμενο άρθρο

Ben Spies: Δεν υπάρχουν δικαιολογίες του χρόνου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα