• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Max Biaggi: «Ο Lorenzo φαβορί, αλλά προσοχή στον Stoner»
Ο Biaggi δεν αναφέρει καθόλου τον Rossi στους υποψήφιους για Τίτλο!
Νέα 29/12/2010 - 11:25

 

Lorenzo vs Stoner θα είναι το 2011, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Superbike Max Biaggi, που απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις της μεγαλύτερης αθλητικής εφημερίδας της Ιταλίας.

Όπως λέει θα έβαζε τα λεφτά του στοιχηματίζοντας υπέρ του Jorge Lorenzo, για το Πρωτάθλημα MotoGP του 2011, ενώ παράλληλα δεν ξεγράφει καθόλου τον Casey Stoner πάνω στην Honda.

Ο Biaggi, που έφυγε από την κορυφαία κατηγορία αγώνων το 2005, μετά από 8 χρονιές στις οποίες κέρδισε 13 αγώνες, αλλά όχι το πρωτάθλημα, χειροκρότησε την επιβλητική παρουσία του Lorenzo πάνω στην FIAT Yamaha και περιμένει ανάλογη εμφάνιση και επίπεδο για την επόμενη χρονιά.

Η μεταγραφή του Stoner στην εντυπωσιακής απόδοσης Honda και η απόδοσή του στο τεστ της Βαλένθια είναι το μεγάλο ερωτηματικό, όπως αντίστοιχα η απόδοση της Ducati με τον Valentino Rossi. O Biaggi παρά το ότι ρωτήθηκε από την εφημερίδα για τον μεγάλο του Ιταλό αντίπαλο, ούτε καν ανέφερε το όνομά του Rossi στους πιθανούς διεκδικητές του στέμματος του Πρωταθλητή του 2011! Ο «Ρωμαίος Αυτοκράτορας», όπως αποκαλείται ο νέος Πρωταθλητής WSBK, είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Lorenzo είχε μια εκπληκτική χρονιά και έκανε σπουδαία δουλειά – ήταν πραγματικά καλός. Είμαι πεισμένος ότι αυτός θα είναι ο οδηγός που θα πρέπει να κερδίσουν την επόμενη χρονιά. αλλά προσοχή στον Stoner...»

Επόμενο άρθρο »

Το πρόγραμμα των χειμερινών δοκιμών

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi – Alonsο, η κόντρα στον πάγο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα