• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Wilairot βγήκε από το νοσοκομείο
Παραλίγο να χάσει τη ζωή του σε ατύχημα στο δρόμο
Νέα 25/12/2010 - 22:29

Δύο εβδομάδες μετά το τρομερό ατύχημα που είχε στο δρόμο με μοτοσυκλέτα ο Ταϊλανδός οδηγός της Moto2, ο Ratthapark Wilairot, βγήκε χθες από το νοσοκομείο και ξεκινά σύντομα την αποθεραπεία. 

Ο «Feem» όπως αποκαλούν οι φίλοι του και η ομάδα τον οδηγό με το δύσκολο όνομα, είχε συμμετοχή σε ένα ατύχημα στο δρόμο, όπου ο φίλος του, που μάλλον οδηγούσε την μοτοσυκλέτα με την οποία οι δύο κινούντο, έχασε τον έλεγχο και στη συνέχεια της πτώσης έχασε τη ζωή του.

Ο Feem έχασε τις αισθήσεις του και έμεινε τις πρώτες μέρες στην εντατική, ενώ κάποιοι είπαν ότι ίσως εκείνος ήταν στο τιμόνι. Ο ίδιος όταν αργότερα «ξύπνησε» δεν θυμόταν τίποτε και σιγά – σιγά ο δυνατός του οργανισμός επανήλθε σε καλή κατάσταση.

Έτσι το νοσοκομείο Bumrungrat Hospital της Bangkok του έδωσε εξιτήριο και μάλιστα δόθηκε μια μικρή συνέντευξη τύπου επί τη ευκαιρία. Ήδη τις τελευταίες μέρες στο νοσοκομέιο ο οδηγός έκανε 30’ λεπτά στατικό ποδήλατο και σύντομα θα αφήσει το καροτσάκι και θα ξεκινήσει την γυμναστική ώστε να είναι όσο το δυνατό συντομότερα έτοιμος για τις πρώτες του δοκιμές.

Η ομάδα της Moto2 «THAI HONDA PTT SINGHA-SAG» τον στηρίζει σε αυτές τις δύσκολες ώρες της ζωής του και τον περιμένει να γυρίσει στις πίστες.

 

Επόμενο άρθρο »

O Άγιος Βασίλης δεν ήλθε για την Yamaha, ακόμη!

« Προηγούμενο άρθρο

H Tissot συνεχίζει ως Επίσημος Χρονομέτρης του MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα