• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Tissot συνεχίζει ως Επίσημος Χρονομέτρης του MotoGP
Η Ελβετική εταιρία για περισσότερα από 10 χρόνια με την DORNA
Νέα 25/12/2010 - 13:52

H Dorna Sports, οργανωτής του MotoGP και κάτοχος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων παγκοσμίως, ανακοίνωση την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ελβετό κατασκευαστή ρολογιών Tissot, που θα είναι και πάλι ο Επίσημος Χρονομέτρης και το Επίσημο Ρολόι του MotoGP. Και αυτό παρά την πρόσφατη συμφωνία της FIM με άλλο Ελβετό κατασκευαστή ρολογιών!, συμφωνία που περιλαμβάνει τα υπόλοιπα Πρωταθλήματα, εκτός του κορυφαίου, του οποίου και τα εμπορικά δικαιώματα ανήκουν στην Ισπανική εταιρία. 

 Ο Carmelo Ezpeleta, CEO της Dorna Sports δήλωσε εξαιρετικά χαρούμενος με την επέκταση της συμφωνία, η οποία ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια, ενώ με τη σειρά του ο Francois Thiébaud, ο Πρόεδρος της Tissot είπε:

«Στην Tissot προσπαθούμε πολύ να παράγουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα για τους πελάτες μας σε όλον τον κόσμο. Το MotoGP είναι η κορυφή της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας και έτσι είναι απόλυτα ταιριαστό με την μάρκα μας. Προσβλέπουμε στην συνεχή δουλειά που κάνουμε μαζί, στο μέλλον.»

 

Για την Tissot το σλόγκαν «In touch with your time» είναι περισσότερο από μια διαφημιστική καμπάνια. Εκφράζει το DNA της μάρκας, την αποδεδειγμένη αφοσίωσή της στο να είναι συντονισμένη με την τεχνολογία και τη γεύση της εποχής, σύμφωνα με όσα λέει η Ελβετική εταιρία στο σχετικό δελτίο τύπου.

Η Tissot εξελίσσει την παράδοσή της στην ωρολογοποιεία από το 1853 στα Ελβετικά βουνά Jura και είναι Επίσημος Χρονομέτρης και συνεργάτης των FIBA, AFL, CBA, MotoGP και στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα ποδηλάτου, ξιφασκίας και χόκεϊ επί πάγου.

 

Βέβαια αυτά στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου, αφού στην Ελλάδα απέχει τελείως στην προβολή και την επικοινωνία της χορηγίας αυτής που κάνει στο MotoGP και μόνο το περιοδικό MOTOGP WORLD, με δική του πρωτοβουλία και έξοδα φωτογράφισε τον Nicky Hayden που παγκοσμίως είναι πρεσβευτής της Tissot.

 

Επόμενο άρθρο »

O Wilairot βγήκε από το νοσοκομείο

« Προηγούμενο άρθρο

O Kevin Schwantz και το Σχολείο στέλνουν τις ευχές τους

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα